Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
0 km bir ruh istiyorum
Kayıtlı Üye
Sizinle ayda 2 defa yaptığım peeling maskemi paylaşmak istiyorum.Küçük bir kaseye 6 yemek kaşığı yoğurdu koyalım üzerine evde kullandığımız cep sodasından 6 tatlı kaşığı ekleyelim ve karıştıralım.Kabardıktan sonra ince bir tabaka halinde göz çevresi hariç masaj yaparak sürelim . 20 dakika kurumasını bekleyin elinizle ova ova dökülmesini sağlayın bu işlemle üstteki ölü tabakayı atıyorsunuz.Ardından ılık suyla durulayıp soğuk suyla tekrar bi durulama yapın.Bu işlemlede şoklama yapıyoruz.Havluyu bastırmadan tampon yaparak kurulayın.Hemen arkasından en yoğun nemlendiricinizi dairesel hareketlerle sürün.Aynaya yaklaşın ve cildinizde parlayan ışıgın keyfini çıkarın. not : arkadaşlar günlük kullanıma uygun değildir.İlk yapıldığında ciltte kızarıklık olabilir.Sonuçta ölü deriden kurtuluyorsunuz.Bu sizi korkutmasın 10 dakikada geçiyor.
evde kullandığımız cep sodası nası bişe sadece marketten soda suyu mı
0 km bir ruh istiyorum
Kayıtlı Üye
içtiğimiz maden sodası değil beyaz tuz gibi olan soda yani sodyum bikarbonat.Markete karbonat dersen gösterirler