Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim..Ben kumral birisiyim ten rengim normalde bu kadar koyu degıldi fakat 2 yıldır biraz bronzlaştım yazları.Sanırım güneş etkisi yüzden rengim bıraz koyulaştı eski rengine dönmüyor bu yüzden rengimi eski haline döndürmek istiyorum bıraz daha 1ton belki 2 ton açmak istiyorum,çünkü bu koyuluk bana ait değil gerek doğal gerek kozmatik yoluyla olsun bu konuyla ilgili yardımcı olursanız sevinirim.hemde acil !
canım merhaba. bn daha önce burda domatesle unu karıştırıp macun kıvamında uygulanan bir maske görmüştüm. denemedim ama aklında bulunsun :) benim denediğim formül ise UN,SÜT,YOĞURT kaydirigubbakcemile3 bu 3ünü göz kararınca macun kıvamına gelcek şeklde: 2 yemek kaşığı un, 1 yemek kaşığından az yoğurt ve bunları yumuşatcak kadar sütü koyuyorum. yüzüme sürüp 15-20 dkka bekliyorum. Cildim baya beyaz oldu herkes soruyo hatta rengin açılmış senin diye alkisalkisalkis dene derim canım faydasıın görüceğinden eminim :)
Bende deneyeceğim umarım faydasını görürüm ...canım merhaba. bn daha önce burda domatesle unu karıştırıp macun kıvamında uygulanan bir maske görmüştüm. denemedim ama aklında bulunsun :) benim denediğim formül ise UN,SÜT,YOĞURT kaydirigubbakcemile3 bu 3ünü göz kararınca macun kıvamına gelcek şeklde: 2 yemek kaşığı un, 1 yemek kaşığından az yoğurt ve bunları yumuşatcak kadar sütü koyuyorum. yüzüme sürüp 15-20 dkka bekliyorum. Cildim baya beyaz oldu herkes soruyo hatta rengin açılmış senin diye alkisalkisalkis dene derim canım faydasıın görüceğinden eminim :)
Bende deneyeceğim umarım faydasını görürüm ...