Cildin rengini açma :((

kesin bir çözüm yok, yüzünüze krem vs. sürerek cildinizin rengini açamazsınız, bu tıbben mümkün değil. oral tedaviler var bunun için, ancak onlarda çok riskli.
daha fazla kararmamak için güneş koruyucu kullanabilirsiniz sadece. geçici çözümler var ama bunlarda sizin beklentilerinizi karşılarmı bilemiyorum.. belki kojik asit olabilir, en etkilisi şu an için kojik asit. lekeler üzerinde etkili, lekeler azalınca cilt aydılık bir görüntü alıyor, beyazlama etkisi yaratıyor.
düzenli uygularsanız daha beyaz görünen bir teniniz olabilir ama bırakırsanız eski halinize dönmeniz çok kısa sürer.
birde bu mevsimde beyazlatıcı bir ürün kullanırsanız, günlük bakımınıza güneş koruyucu eklemeyi unutmayın lütfen, aksi halde güneş lekeleriyle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz...

Hergün cilde bal ve limon suyu karışımı uygulayıp 15 dakika bekletirsen faydasını görürsün.

canım merhaba. bn daha önce burda domatesle unu karıştırıp macun kıvamında uygulanan bir maske görmüştüm. denemedim ama aklında bulunsun :) benim denediğim formül ise UN,SÜT,YOĞURT kaydirigubbakcemile3 bu 3ünü göz kararınca macun kıvamına gelcek şeklde: 2 yemek kaşığı un, 1 yemek kaşığından az yoğurt ve bunları yumuşatcak kadar sütü koyuyorum. yüzüme sürüp 15-20 dkka bekliyorum. Cildim baya beyaz oldu herkes soruyo hatta rengin açılmış senin diye alkisalkisalkis dene derim canım faydasıın görüceğinden eminim :)

Selam esmer tenin maske yada krem tarzı ürünlerle acılabileceğini zannetmiyorum.Ancak yüzünüzde güneşin getirdiği lekeler ve yer yer karatılar varsa oriflame ın essential fairness serisindeki ürünler içeriğindeki aydınlatıcı bileşenler sayesinde yüzde renk acılması sağlıyor..Fakat dedğim gibi görmeden bişey söylememiz mümkün değil.Hiç olmazsa essential fairness sabunu deneyerek bir başla derim.Fiyatı 3.00 tl civarı.Allah yardımcımız olsun.bayanssulusmile

oriflamenin yüz açıcı serisini kullandm hiç sonuç alamadım:1no2: boşuna o kadar para verdım en ıyısı dogal çözüm gerisi para tuzagı:dilcikar:

bir allahın kulu yok mu şu cildin rengi nasıl açılır bilen ya? ben bıktım artık beyaz olmak istiyorum

Arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim..Ben kumral birisiyim ten rengim normalde bu kadar koyu degıldi fakat 2 yıldır biraz bronzlaştım yazları.Sanırım güneş etkisi yüzden rengim bıraz koyulaştı eski rengine dönmüyor bu yüzden rengimi eski haline döndürmek istiyorum bıraz daha 1ton belki 2 ton açmak istiyorum,çünkü bu koyuluk bana ait değil gerek doğal gerek kozmatik yoluyla olsun bu konuyla ilgili yardımcı olursanız sevinirim.hemde acil !

Arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim..Ben kumral birisiyim ten rengim normalde bu kadar koyu degıldi fakat 2 yıldır biraz bronzlaştım yazları.Sanırım güneş etkisi yüzden rengim bıraz koyulaştı eski rengine dönmüyor bu yüzden rengimi eski haline döndürmek istiyorum bıraz daha 1ton belki 2 ton açmak istiyorum,çünkü bu koyuluk bana ait değil gerek doğal gerek kozmatik yoluyla olsun bu konuyla ilgili yardımcı olursanız sevinirim.hemde acil !

Sonradan koyulasmis ten rengi acilabilir.
Ilk olarak hamama git, eger imkanin yoksa güzel bir kese bezi al banyoda güzelce keselen yalniz yüzünü fazla keseleme zarar verirsin, yüz daha kolay acilir zaten. Oriflame fairness sabun ve krem senin gibi sonradan koyulasanlar icin etkili, bunlardan edin. Krem baya gidiyor, sabundan da vücuduna kullanacaksan eger iki tane al. Onlari düzenli olarak kullan. Arada bal limon karisimini kararan yerlerine sür, 15 dk bekle ve yika. Bunu sIk sIk yapma haftada 1 yada 2 kez yap, bu da cok güzel aciyor. Simdi bulamazsin ama yazin salataliktan ince bir dilim alip yüzüne ve boynuna sür. Bunlar hem dogal hem etkili yöntemler ama esmerlerin bu yöntemlerle beyazlamasi imkansiz, gecici beyazlik saglar sadece o da bir iki güne gecer. Ama yine de yapilirsa iyi, yüze aydinlik verir lekeleri azaltir. Bu arada günes koruyucusunu ihmal etme. O olmadan bunlari yaparsan hem beyazlayamazsin hem de cildin lekelenir.

canım merhaba. bn daha önce burda domatesle unu karıştırıp macun kıvamında uygulanan bir maske görmüştüm. denemedim ama aklında bulunsun :) benim denediğim formül ise UN,SÜT,YOĞURT kaydirigubbakcemile3 bu 3ünü göz kararınca macun kıvamına gelcek şeklde: 2 yemek kaşığı un, 1 yemek kaşığından az yoğurt ve bunları yumuşatcak kadar sütü koyuyorum. yüzüme sürüp 15-20 dkka bekliyorum. Cildim baya beyaz oldu herkes soruyo hatta rengin açılmış senin diye alkisalkisalkis dene derim canım faydasıın görüceğinden eminim :)

ne kadar sürede etkisini gösterdi canım?

Bende deneyeceğim umarım faydasını görürüm ...

Bende deneyeceğim umarım faydasını görürüm ...

Bir yemek kaşığı yoğurdun içine yarım çay kaşığı karbonat koyup yüzünüzde 20 dk. bekleteceksiniz. Daha önce birkaç kez duymuştum bunun renk açtığını.
Karbonatı fazla kaçırırsanız yüzünüzü biraz yakabilir.

Back
X