Maske Tarifleri Cildin Beyzlamasi Ve Yumşacik Olmasi Için

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

sinemha

Guru
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2007
5.300
5.779
lİmOnLA yOgUrDu KaRıŞtIrIp yÜzÜnÜze sÜrDünÜz mÜ BeMbEyAZ Bi cİlDiNiZ OlUyOo....
LiMoNlA YoGuRdU KaRıŞtIrIp cİlDiNiZe iYiCe sÜrÜnN....mAsKe yApAr gİbİi...YaKlAşIk 30 Dk fİlAn beKlEyİn sOnRa yIkAyInN...aMa bUnU YaKlAşIk 10 gÜn bOyUnCa HiÇ ArAlIk VeRmEdEn yApInN....iNaNıN çOk FaYdAsI OlUyOo....cİlDiNiZ BeyZlIyO Ve YuMuŞaCıK OlUyOom
bunuda bı yerden buldum

bu maskeyi bende yapıyorum.tavsiye edrim. ayrıca derya baykaldan duymuştum.sütü buzlukta donduruyorm.ve yüzüme sürüyorum.gerçekten faydası var hem buz hem süt iyi geliyor.arasırada soda ile yıkıyorum.cilt parlaklık kazanıyor.

sonuçta haftada iki kez falan denio normalde ve ben kullandım her gün yaptım da kuru cildim yağlıya dönüştü sivilce tek tük çıkarken şu an sivilceli bi kızım:1no2: tavsiyem yapmayın ve sürecekseniz de sadece sorunlu bölgelere sürün benim cildim mahvoldu sivilceleri eskiden sıksam da bişe olmazdı şimdi çukurcuk kalıo hep ve yazdan beri geçmedi:çok üzgünüm:

X