- 30 Mayıs 2015
- 55
- 12
-
- Konu Sahibi diamondssss
eMerhaba arkadaslar konuyu dogru yere mi aciyorum bilmiyorum ama yeniyim eger yanlisla duzeltin lutfen.Benim sorunum yuzumle sivilcerim var ozellikce cene bolgemdencikmaya basldilar yolmak istemesemde takiliyo bisetler oluyo ve sivilcem kopuyo kuruyo kizariklik kaliyo vs. Gecenlerde bir avm de yuz testi yapitridim ama acelem vardi cok dinleyemedim ordaki bayan cildinizin alt kismi yagli ama cildinizi kurutmussunuz onun icin cok daha fazla yag salgiliyo dedi urun onericekti acelem oldugu icin duramadim tekrae oraya gitme sansimda olmadi.Sizinde boyle bi sorununuz var mi napiyonusuz nelerle yikiyosunuz yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkur ederiiiim
Bence kozmetik ürünler cok bosHıc uzulmeyın sadece dermatolog a gitmelisiniz.
Sakın alısverıs merkezlerdeki yerlerin önerisiyle cıldınıze bırsey kullanmayın en kalıtelı yer bıle para kazanma bırseyler satma pesinde, en guzel yapabılecegınız sey bır cılt doktoruna gıdın lutfen benım bır arkadaşımın benzer sorunu vardı r....... (Reklamda girmesin dıye bu şeklide yazdım) Dıye bır ılac kullandı az olduğu ıcın az dozda ve cıldı temeli bebek gıbı oldu. O da kozmetık ürünlerle senelerce bosa vakit kaybettıgıne yandı.
Sicak su cildi erken kiristiriyor bunu belirteyimCildin hassas oldugu icin fazla bisey surme yuzune. Sicak su ile sikca yika. Kurudugunu farkedince hemen ceken krem ile kremle ki tenin yaglanmasin.
eMerhaba arkadaslar konuyu dogru yere mi aciyorum bilmiyorum ama yeniyim eger yanlisla duzeltin lutfen.Benim sorunum yuzumle sivilcerim var ozellikce cene bolgemdencikmaya basldilar yolmak istemesemde takiliyo bisetler oluyo ve sivilcem kopuyo kuruyo kizariklik kaliyo vs. Gecenlerde bir avm de yuz testi yapitridim ama acelem vardi cok dinleyemedim ordaki bayan cildinizin alt kismi yagli ama cildinizi kurutmussunuz onun icin cok daha fazla yag salgiliyo dedi urun onericekti acelem oldugu icin duramadim tekrae oraya gitme sansimda olmadi.Sizinde boyle bi sorununuz var mi napiyonusuz nelerle yikiyosunuz yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkur ederiiiim