Cilt Bakımı Ürünleri cildimmm!!!!tavsiyenizi beklıyorum!!!

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

seeevv

yorgunum artık
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2010
88
0
arkadaşlar dün ben natural herbal skin diye bi maske aldım,baharatçıdan sivilcilere iyi gelıyormuşş neysee aldım kullandım ama acayip yaktı cildi mi,aradım aldığım yeri alerji yapmiş dedi kullanma dedi...var mı tavsiye ettiğiniz krem yap vs.....cildimin parlak pürüzsüz olmasını istıyorum..çok az yanak altlarında sivilcilerim var bu bile rahatsız ediyor beni...tavsiyenizi beklıyorum

bu arada arap kızı demişlerdi onuda aldım ama cildimi iyice mahvetti ...aman sakın kullanmayın

yok boynumda değil kulak kısmının hizzasından aşağiya doğru,yanklarımın üst kısmında yok,alnımda da yok,kayısı çekirdeğinin yağı dediler şimdi onu kullanıyorum,ama ne bileyim onunda etkisi yok gibi bide buğday yağı hücre yeniliyiciymiş falan da filanda..ama parlıyor yani etkiside yok dediysem:)ama bu sivilcilerden kurtulmam lazımmmmmmmmmmmmmmm..cilt tipim t bölgem yağlı

başkaları ne önerir bilmem canım fakat ben kendi adıma aktardan alınan öyle şeyler yağlı mağlı asla sürmem cildime. doğal denen ürünler de cildin ph'ına uymuyor maalsef. cildi hassas olanlar bilir bunu. benimki de yağlıya dönük karma.

oriflame optimals balance losyon nemlendiricisini kullanıyorum. cildi yağlandırmadan nemlendiriyor. haftada bir de peeling yapıyorum. başka birçok markaların da var bu tarz yağsız ürünleri. alkol içermeyenleri seçmeni öneririm içeriğine bakarsın almadan önce.

sivilceler için de tea tree ya da çay ağacı içerikli oriflamede de var başka markalarda da var direkt sivilceler üstüne uygulanıp sivilceyi kurutan ürünler var. lokal olarak o bölgelere uygulanınca hemen etkisini gösteriyor.

canım çok tşk.ediyorum yok benimde dilim yandı artık almam aktardan maske falan..çay ağacını kullanmıştım ben bir ara,komşumuz vermişti,çok pahalı die duymuştum,ama tea tree yapıcam onu nerede bulabilirim acaba :KK43:

acayip kafayı takmış vaziyetteyim cildimn bebek gibi pürüzsüz olmasını istıyorum sebamedi kullanıyorum bakalım inş.işe yarar,tmm body shop a bakayım ben sağol:)

Buğday yağı yağlı ciltler için uygun değil. Kayısı çekirdeği yağı da yağlı ciltlerde öyle sürekli sürülmez arkadaşlar.

buğday yağını aldım işte hücre yeniliyiciymiş,kayısı çekirdeği yağıda çok iyi diyorlar ama benim aknelerim hala duruyor yerinde neresi iyi se artık..ama haklısın sürekli sürememem gerekli peki,whelk gone die bi salyangoz kremi var o nasıl ?bazıları kullanmiş memnun değil miş salyangoz kremi için bazılarıda memnun ..bilginiz var mı

Cilt bakımı konusunda bu kadar aceleci davranman senin çok fazla yararına olmaz. ılk mesajı nisanın 13 de göndermişsin ve bugün ayın 17 si. 4 gün içerisinde bir üründen fayda görüp görmediğine karar veremezsin. Sana tavsiyem yağlardan yada bu tarz şeylerden uzak dur. Cildini temiz tut, bol bol su iç. Eczaneler de satılan " dermokozmetik" ürünlerden cildin için uygun olanı seçip kullan. Bu arada yaşını öğrenebilir miyim?

garip bişi oldu,direk suratıma odaklandımm,almadığım şeyler kalmadı ama çok haklısın,,yaşım 24...
peki salyangozu tavsiye der misin bana?

Hayır etmem. Yaşın daha 24. Söylediğim gibi dermokozmetik ürünler kullanmalısın.

ben açıkçası yağlı cilde natural herbal mask kullanmanızı öneririm... ben hergün suratımı önce deep clean ile yıkıyor ardından suratımı kuruluyor herbal skın mask sürüyorum kuruyana kadar çok rahatsız olursanız 15 dkda yeterli .. ardındanda yüzmü yıkıyorum sadece suyla ve buz kalıplarına koyduğum maden suyunu dondurulmuş vaziyette beni beklemektedir hemen onuda yüzüme suruyorum bi kalıbı tüm cildimde gezdiriyorum...10günde farkı görceksiniz belki daha kısa sürede ...uzun bişeymiş gibi alattım fakat anlatılış uzun eylem bukadar uzun değil:KK34: deep clean yüz yıkama jeli cildi kurutuyo yıkadıktan ilk 15 dk mle... üstünede natural herbal mask sürdünüzde cildiniz hafif yanıyo gibide olabilir hatta yıkayıncada kıpkırmızıda olabilir ..panik yapmayın bu geçici bişey:) ve buu gergin surat kuru surat 15 dk anca sürer endişeye kapılmayın..
natural herbal mask yeşil kildir içindekileri sayayım melisa yağı,havuç yağı,limon yağı,papatya yağı,defne özsuyu ve kil.. ben bunun küçük paket halindekini alıyordum sürekli baktım para dayanmıcak:)büyük kutusu var ben 9 liraya alıyorum aktardan...netten araştırma yaptım pahalı gösteriyo)) deep clean 15.50 alıyorum ..iyi araştırısanız bu fiyata bulabilirisniz..eczaneler çükü farklı fiyata satıyor...maden suyu zaten ucuz ve kalıp halinde kullandığınız için pek para sayılmıyo...ve bu aldıklarınız hemen bitmiyor:):) ben bunları hergün yapıyorm cildim çok yağlı olduğu için... fakat natural herbal maskı cilt tipinize göre haftada iki gü
n sürseniz yeterli....
ben bu saydıklarımı sabah yapıyorum akşam yapmıyorum...yardımcı olabildiysem ne mutlu...arkadaşlarımada önerdim ve çok memnunlar...

X