- 23 Eylül 2017
- 789
- 781
- Konu Sahibi tolstoyevski
Edit: Cildim çok şükür düzeldi ve eski haline döndü:) Doğal yolları denedim etki de etti lâkin hızlı bir iyileşme için cildiyeye danıştım ve krem kullandım 2 tane. Önereceğim 3 şey var sivilceler için ;
1- Karaciğer ve kafadan hacamat
2-Aloe Vera veya Kırmızı Kantoron Yağı
3-Hâlâ geçmiyorsa iyi bir cildiyeci.
istanbuldakiler için cildiye doktoru tavsiyelerim:
-İlkin Zindancı / Göztepe EAH
-Şirin Pekcan / Haydarpaşa Numune EAH
-Güldehan Atış / Haydarpaşa Numune EAH
açtığım eski konum :
Merhaba hanımlar,
20 yaşıma yeni girdim sayılır, doktorum b12 vermişti düşük diye, kullandım 1 ay cildim çok kötü oldu kızardı ve sivilce döktü önceden pürüzsüzdü. 1.5 ay sonra tekrar tahlil yaptırdım b12im çok yüksek çıktı ve folik asidim epey düşmüştü folik asit ilaci yazdi ancak kullanmadım korktum yine bir şey olur diye... cildim hâlâ çok kötü. çare olarak cildiyeye başvurmak istedim .. İstanbulda anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz bir cildiye var mı? birde bu durum için önerileriniz neler?cildim galiba çok hassas, artık her şeye tepki veriyor, ilac kullanmaya korkuyorum, lütfen konuyu es gecmeyin
1- Karaciğer ve kafadan hacamat
2-Aloe Vera veya Kırmızı Kantoron Yağı
3-Hâlâ geçmiyorsa iyi bir cildiyeci.
istanbuldakiler için cildiye doktoru tavsiyelerim:
-İlkin Zindancı / Göztepe EAH
-Şirin Pekcan / Haydarpaşa Numune EAH
-Güldehan Atış / Haydarpaşa Numune EAH
açtığım eski konum :
Merhaba hanımlar,
20 yaşıma yeni girdim sayılır, doktorum b12 vermişti düşük diye, kullandım 1 ay cildim çok kötü oldu kızardı ve sivilce döktü önceden pürüzsüzdü. 1.5 ay sonra tekrar tahlil yaptırdım b12im çok yüksek çıktı ve folik asidim epey düşmüştü folik asit ilaci yazdi ancak kullanmadım korktum yine bir şey olur diye... cildim hâlâ çok kötü. çare olarak cildiyeye başvurmak istedim .. İstanbulda anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz bir cildiye var mı? birde bu durum için önerileriniz neler?cildim galiba çok hassas, artık her şeye tepki veriyor, ilac kullanmaya korkuyorum, lütfen konuyu es gecmeyin
Son düzenleyen: Moderatör: