- 4 Eylül 2011
- 36
- 0
merhaba kızlar.32 yaşında 3 çocuk annesi sigara kullanan bir bayanım.sıkıntı,stres,yorgunluk,uykusuzluk cildimi mahvetmişti.ırsi olarak aslında güzel bir cilde sahibiz.annem 72 yaşında olmasına rağmen yüzü kaymak gibidir.ama benim cildim erken yıprandı.dış etkenlerden dolayı.bundan 2 yıl öncesi yüzümde hiç kırışık yokken birden cildimin bukadar kötüleşmesi sinirimi çok bozmuştu.hatta fazlasıyla para sıkıntısı çektiğim günlerde bile wıshy'nin pahalı kremlerini aldım bi umut.hiç bi işe yaramadı nihayetinde:))gözlerimin yanında çizgiler oluşmaya başladı.göz çevremdeki ince kırışıklık morluk ve yağ bezeleri göze çarpıcıydı.yüzümün rengi solgun ve mattı.ben bitkisel,evde yapılan şeylere en harika kimyasaldan bile daha çok güveniyorum.kullandığım loraelleri,olayları,wıshyleri attım bir kenara.1 tüp bepanten,kayısı yağı,ve 2 evigen ampül kırarak kullanmaya başladım yüzüme.bundan 5 ay öncede yine bu sitede yüzüne kiraz sürüp memnun kalan bi arkadaşın hikayesini okumuştum.aylardır kirazın çıkmasını bekliyorum.ve 10 gündür her gece yedire yedire yüzüme kiraz sürüyorum.inanmıcaksınız belki ama göz çevremdeki kırışıklıklardan eser yok.sadece göz altlarımda hafif morluk var ve hafif yağ bezeleri.cildim parladı bööyle bi güzellk geldi yüzüme:)))ikide bir aynaya bakıyorum deli gibisabah 5 lerde yatmasam belki yada bu kadar yorulmasam kim bilir nasıl deişecek cildim.ama şuanda çok memnunum.hatta dün kuaförde kaşlarımı aldırıyodum.kuaför kıza söyledim yüzüme kiraz sürüyorum diye.neden diye sordu.kırışıklık için dedim.sende kırışıklık yokki diyoinanın bu son 1 haftadr farkettiğim bişey ve yakın arkadaşlarımda söylüyor.bunu kullandığım kremmi yaptı,yoksa her gece sürdüğüm kirazmı yaptı bilmiyorum ama bişeyler olduğu kesin:))birde amvayın yüz yıkama jelini kullanıyorum onuda belirtiyim.onu kullandığımdan beride cildim hiç kuruma yapmadı.kızlar maşallah demeyi unutmayınayrıca kullanırsanız ve faydasını görürsenizde bana dua etmeyide unutmayın.şimdi sıra aldğım 7 kiloyu vermektegelişme olursa yazarım size.