Cildimden nefret ediyorum !

liria

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
140
0
Arkadaşlar cildim aşırı derecede yağlı senağlama Her gün yıkamaktan bıktım usandım.Cildime alışmıştım,ancak saçlarımın hergün yağlanmasından nefret ediyorum.Sabah yıkıyorum akşamına yapış yapış senağlama Kendim bile iğreniyorum bazen.Saç yağlanmasının bir cilt sorunu olduğunu öğrendim,cildin yağlı olduğunu.Bilen biri varsa lütfen bana söyleyebilirmi nasıl kurtulabilirim bu durumdan?İlaç içmek istemiyorum,17 yaşındayım ve bünyem biraz hassas.İlaç içtiğimde yan etkilerini aşırı görüyorum,şu anda differin jel kullanyorum cilt lekelerim için,önerir misiniz?Henüz yeni kullanmaya başladım ancak sakarlığım yüzünden göz kapaklarıma sürdüm,günlerce acı çektim,cildimde bi değişiklik yok Nolur birileri bana yardım etsin :gitme:

canım bildiğim kadarıyla söylediğin jel cilde iyi geliyomuş kullanan ablaların var KK da ve lekelere iyi geldiğini yazmışlardı.ben doktora sordum kullanıyımmı diye kullanma dedi cildim hassas olduğu için kızarıklık olur dedi.bende onu dinledim bence bi doktora görün ilaç kullanmak istemediğini söyle dıştan yapabilcek bişey varsa yardımcı olsun yoksa bizim önerilerimiz belki sana fayda etmeyebilir.hem yaşın henüz genç ve yaşlarda bunlar normal.ergenlik dönemindesin hem bu yaşta olması çok iyi tam zamanında yani.şimdi olmazsa bile 40 yaşına gelsen dahi birgün mutlaka bu sorunla karşılaşırsın oyüzden sıkma canını hayatta daha önemli şeyler var mutlu kal bebeğim :)

öncelikle bol bol su iç ve yağlı yemek yeme fazla bu gerçekten çok etkili. yağlı bir şey yediysen de mutlaka su iç üstüne.. cildine gelince en etkili şey lekeler ve yağlanma için söylüyorum; akşam cildini yıka daha sonra eline biraz limon sık ya da bir pamuğa cildini bunla temizle sonra da salatalık sür bu limonun yakmasını ve tahriş etmesini önler, lekeler içinse her gün mutlaka buz gezdir yüzünde biraz şöyle 1 dk falan..

sıcak su kesinlikle saçının da cildinin de daha yağlı olmasına neden olur.!! saçını ılık, yüzünü de soğuk suyla yıka.

yağlanan saçların için yağlı saçlar için bir şampuan al kremsiz, bir kaba şampuanından koy içine biraz kil biraz da karbonat ekle karıştır iyice her yıkamada bunu kullan. saçını iyi durula şampuanlı kalmasın. saç uçlarına krem sür ama mutlaka bu kurutur çünkü. bunları yaparsan eminim faydasını görürsün. ben 200 ml blendaxa 2,5 tatlı kaşığı kil 1,5 tatlı kaşığı karbonat koymuştum. çok kurutur dersen kil ya da karbonattan birini ekle sen bilirsin.

valensey sabun varmışşş......cildin yağlanmasına sivilceye siyah noktaya kesinnnn çözümmm diyoo...burda topikte okudummm....kullananlar hep memnunnn.....bi araştır istersen canımmm......

Ben içten tedavi etmek istiyorum,limon sürsem cildim kızarıyo,şampuanı denedim sebamed kullanıyorum işe yaramadı.Önerebileceğiniz bi hap var mı?

OFFF bende doktora gittim seninle aynı ilaçları verdi yüze differin jel saça sebamed differini sürerken çokkk az sür dedi her bölgeye bi mercimek tanesi kadar ... bende öyle yaptım hatta daha az sürdüm fakat daha ilk günden yüzüm mahvoldu kızardı kabardı pul pul oldu canavara döndüm... 3 gün devam ettim mecbur bırakktım .... saça verdiği sebamedmi her ne şeyse hiççç bir işe yaramadı bu ikisinin haricinde bide yüz jeli verdi oda fiyasko ............ babamın okadar sıkışık anında toplam 80 tl ödettim adama ... işe yarasaydı gam yemicektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…