Sivilceli Ciltler Cildimden bıktım :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Benimde cildim çok sorunludur 365 güm sivilceli. Şimdi diyet yapıyorum Zayıflamak için. Yediklerim hep vücuda faydalı her öğün başı sonu derken günde 2 litre su içiyorum. Yeşil çay vs derken 1 buçuk ayda cildim düzeldi

Limon sür yada kahve telvesi hem cildini temizler ama limonu kesinlikle tavsiye ediyorum sivilceyi kurutuyor

çay ağacı yağı kullanıyorum 3 gündür, cildini temizledikten sonra hafif nemli bırak avcuna 3 4 damla yağ dök yüzüne sür masaj yaparak o şekilde uyu
The Body Shop'ın çay ağacı serisini ve çay ağacı yağını aldım ben. Yağı aktif sivilce ve çıkacağını hissettiğim yerlere sürdüğümde hiç bir etkisi olmadı. Ertesi gün daha çok irinli ve ağrılı oldu sivilceler. Hatta denemek için arkadaşımın sırtındaki sivilcelerden 2 tanesine denemiştik. O kadar çok büyüdüler ve irin topladılar ki ben bıraktım o yağı hemen Hiç bir şey etki etmiyor galiba bende

Sizde etkisi nasıl oldu? Sivilce üzerine kullandınız mı?

Ben yüzümün tamamına sürüyorum canım 1 tane sivilcem çıktı ama yağa bağlamadım adet dönemim çünkü

sürekli sivilce çıkaran bir cildin yoksa(öyleyse roaccutane öneririm) cilt temizliğine gerçekten çok dikkat etmen lazım. bana da böyle derlerdi inanmazdım çünkü sürekli çıkan bünyesel sivilcelerim vardı ne kullansam geçmiyordu ilaçlar mı dersin, en pahalısına kadar jeller, kremler.. roaccutane kullandım, şu an 3. senem ve yağlı cilde sahip bir insanda çıkacak kadar sivilcem çıkıyor onu da minimum düzeye temizliğine gerçekten çok dikkat ederek yapıyorum.

Kullandığım ürünler: neutrogena sivilceli ciltler temizleme jeli, toniği, peelingi, kil maskesi ve soyulan maske( dönüşümlü kullanıyorum), la roche possay nemlendirici.
Hergün sabah akşam temizleme jeli, 2 günde bir peeling, 2 günde bir maske, hergün tonik, hergün nemlendirici sabah akşam. Bir de %10luk glikolik asit kullanıyorum 2günde bir, bunu kullandığım zaman sadece öncesinde temizleme jeli ve sonrasında nemlendirici sürerim diğerlerini sürmem. Her akşam nemlendirici üstüne sivilcelerden kalan lekeleri gidermek için perfect clear calming spot jel sürerim çok ucuz gratisten aldım ama etkili çıktı. Yeni sivilcem çıkacak gibi olduğunda da ki artık neredeyse hiç çıkmıyor, gece yatarken üstüne essence hızlı etkili sivilce kurutucu sürerim beyaz bir sıvı, yapıştırıcı gibi kuruyor tabi sonra ve sivilcenin çıkmasını önlüyor bunu da gratisten aldım. Ha son olarak da bir yüz temizleme fırçası aldım basit bir şey kozmetikçilerde bulunur, peelingi yüzüme sürerim ve bununla fırçalarım cildi, nazikçe tabi, ölü deri daha güzel atılıyor ve peelingi daha etkili hale getiriyor..

Çok uzun yazmışım ama 10 yaşımdan beri sivilcelerle uğraşıyorum ve şu an yüzümde eski sivilcelerden kalan lekeler dışında hiçbir şey yok, bu raddeye gelmek kolay olmadı yazısı bu kadar uzun olduysa bunları tecrübe etmek ne kadar uzun ve yorucuydu siz düşünün bu sebeple tecrübelerimi paylaşmak istedim.. Herkese sivilcesiz günleerrr

Canım cildiyeye git çok farklı şeyler var çünkü hangisi cildine uygun bilemezsin, herkeste farklı. bütün sivilceler geçmeden kızarıklardan kurtulmakta çok zor. geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…