Sivilceli Ciltler Cildimdeki kusurlardan kurtuldum

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Xoxooo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
7
7
Arkadaşlar herkese merhaba sizlere kendi deneyimimi anlatayım sorunlu bir cildim vardı cok fazla değil siyah noktam gözeneklerim çok olduğu için sivilce oluşumumda çok oluyordu maalesef neyse şuanki cildim gayet pürüzsüz çok ucuz bir yöntem kese evet yanlış duymadınız bazı uzmanların onaylamadığı kese ben kabak lifi aldım aktardan haftada bir yüzüme kese yapıyorum önce cildimi yumuşutuyorum duştan çıkmaya yakın bitkisel sabunla köpürtüp kese işlemi yaptıktan sonra cıkar cıkmaz yüzümü kurutmadan su damlaları yüzümdeyken nemlendirici sürüyorum çünkü kurutuyor sabun biraz, daha sonra bebekk gibi pamuk gibi cild bu işlemi kaç aydır uyguluyorum özel günlerimde sivilce cıkıyor oda normal ve siyah noktalarım gitti gözeneklerim gözle görünecek şekilde küçüldü ve lekelerimde gitti baya güzel bir cilde sahip oldum yahuu

Son düzenleme:
Himm neden onermiyor uzmanlar
Bazıları önermiyor bazıları öneriyor önermeyenler cildin ph nı bozduğunu söylüyor önerenler ise kan dolaşımı için gözeneklerin açıldığını için haftada bir yapılacağını söylüyor

Hangi bitkisel sabunu kullanıyordun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…