Cildim :(

Ben clindoxyl kullanıyorum hem sivilcelere iyi geldi hem tüyler görünmüyo. Prospektüsünde yazıyor zaten beyazlatabilir diye şimdilik memnunum. Umarım hepimizin sivilceleri bir an önce gecer

Ben clindoxyl kullanıyorum hem sivilcelere iyi geldi hem tüyler görünmüyo. Prospektüsünde yazıyor zaten beyazlatabilir diye şimdilik memnunum. Umarım hepimizin sivilceleri bir an önce gecer

ayy çok iyiymiş :) hem tüyle hem sivilceler gidiyor :) ama lazere başladım ben tüyleri sarartma dediler bana olmaz sanırım:S

benim annem de yakıyor gerçekten bir süre sonra çıkmıyor bende denedim ama yapamadım oda beceri istiyor ya ben yakıcaktım kendimi azdaha :)
Tülbentle kapatıyodu saçlarını sonra yakıyodu denemedim ben ama azaldığı doğru :))

Terremaycin pomad al eczaneden, onu kullan.

Tüyleri de sarartma, içeriklerinde amonyak var ve amonyak tüyleri uzatır. Çok rahatsızsan bir şekilde para biriktirip lazere git çünkü cildin hassas belli ki, ilerde leke falan oluşmasın.

Buradaki herkes sana yardımcı olmaya çalışıyor eminim ama bence söylenen kremlerin hiçbirini yüzüne kullanma. Plastik cerraha git, orada sıra cildiyeye göre çok hızlı geliyor. Ve bu tarz acil durumlar için çok etkili ilaç verebiliyorlar. Benim de yüzüme sigara degmisti, herkes bepanten kullan geçer demişti. Hiçbir ise yaramadı, 2 gün sonra doktora gittim hemen söktü attı. Hiç iz kalmadı.

Geçmiş olsun canım, buzla biraz kompres yap iyi gelir sonrada nemlendirici bepanthen olabilir sür, merak etme sivilce değildir, tahrış olmuştur büyük olasılıkla

Agda ve epilasyondan sonra kesinlikle bir müddet yüzunuze su sürmeyin ve güneş e cikmayin bunu yapan kisi soylemedimi size o zsman profosyenel degilmis kusura bakmayın. Ayrıca yüz bu başka yer olsa neyse yuz cok hassas bir deri agdaya karsiyim ben.bu gibi yuze yapilan epilasyon ve agdadan sonra yüzunuze sadece pudra bebe pudrasi sürun

tatlım iple aldır sir ağda yüzünü yakabiliyor bile iz kalma olasılığı bile var ağdayla ben bazen makinayla bile alıyorum yüzüümü ama ağdayla aldğımda sivilce oluyor

Çalıştığım için doktora gidemiyorum ki.. Zaten en erken randevu mayıs sonu imiş baktım az önce

Geçmiş olsun canım, buzla biraz kompres yap iyi gelir sonrada nemlendirici bepanthen olabilir sür, merak etme sivilce değildir, tahrış olmuştur büyük olasılıkla

bebanthen sürüyorum evet. Şuan daha iyi gibi o alev alev hali gitti ama güneşte belli olan beyaz kabarcıklar var bisürü onlar nasıl geçer bilmiyorum. Dönüşümlü olarak yüzümü temizleyip sudocrem,silverdin ve bebanthen sürüyorum

Yok canım söyledi. Hatta ben işlemden 6-7 saat sonra falan duş aldım. Fakat akşam üstü birden kabardı. Anlamadım.

tatlım iple aldır sir ağda yüzünü yakabiliyor bile iz kalma olasılığı bile var ağdayla ben bazen makinayla bile alıyorum yüzüümü ama ağdayla aldğımda sivilce oluyor

Daha yüzümü ne ip ne ağda ile aldırmam... Sadece kaş bıyık artık. Şu yüzüm tamamen geçsin istiyorum. Aslında antibiyoıtik süreyi kısaltır ama reçetesiz verilmiyor maalesef..

Böyle olup da kazasız belasız ve hasarsız evde bu şekilde geçiren var mı ? İşyerimden izin almaya değer mi doktor için ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…