- 12 Nisan 2015
- 459
- 127
Ben clindoxyl kullanıyorum hem sivilcelere iyi geldi hem tüyler görünmüyo. Prospektüsünde yazıyor zaten beyazlatabilir diye şimdilik memnunum. Umarım hepimizin sivilceleri bir an önce gecer
Ben clindoxyl kullanıyorum hem sivilcelere iyi geldi hem tüyler görünmüyo. Prospektüsünde yazıyor zaten beyazlatabilir diye şimdilik memnunum. Umarım hepimizin sivilceleri bir an önce gecer
Tülbentle kapatıyodu saçlarını sonra yakıyodu denemedim ben ama azaldığı doğru :))benim annem de yakıyor gerçekten bir süre sonra çıkmıyor bende denedim ama yapamadım oda beceri istiyor ya ben yakıcaktım kendimi azdaha :)
Sivilce akne ve siyah noktalara iyi gelen bir jel. Burnumun üstünde siyah noktalar vardı bunu gece sürdüm sabah burnumda birşey kalmadı. Doktorunuza danışın önerirse kullanın.nasıl bir ilaç bu ?
Buradaki herkes sana yardımcı olmaya çalışıyor eminim ama bence söylenen kremlerin hiçbirini yüzüne kullanma. Plastik cerraha git, orada sıra cildiyeye göre çok hızlı geliyor. Ve bu tarz acil durumlar için çok etkili ilaç verebiliyorlar. Benim de yüzüme sigara degmisti, herkes bepanten kullan geçer demişti. Hiçbir ise yaramadı, 2 gün sonra doktora gittim hemen söktü attı. Hiç iz kalmadı.Merhaba Kızlar,
Acele ile konuyu buraya açtım amaYa ben ömrümde ilk defa yüzümü aldırmak istedim. Normalde kendimi bildim bileli sarartıyorum ama baktım hem kollarım hem yüzüm beslenmiş uzamış boyları çirkin duruyor. Bi cesaretle aldırayım dedim. Dün gittim kuaföre.Kollarımdan yana sorun yok ama yüzüm mahvoldu sir ağdadan. Fısır fısır kabardı boynuma dek ve kızardı dün akşamdan beri bebanthen sudokrem sürüyorum ama bana mısın demiyor... Bir de yüzüm ateş gibi yanıyo sıcak böyle. Şuan işteyim çalışıyorum. Dışarı çıkabilmek için mecbur kapatıcı sürdüm. Ama içim içimi yiyor Bunun dışında önerebileceğiniz bişey var mı ? Çok moralim bozuk ya... Ağlayıp duruyorum :/
Buradaki herkes sana yardımcı olmaya çalışıyor eminim ama bence söylenen kremlerin hiçbirini yüzüne kullanma. Plastik cerraha git, orada sıra cildiyeye göre çok hızlı geliyor. Ve bu tarz acil durumlar için çok etkili ilaç verebiliyorlar. Benim de yüzüme sigara degmisti, herkes bepanten kullan geçer demişti. Hiçbir ise yaramadı, 2 gün sonra doktora gittim hemen söktü attı. Hiç iz kalmadı.
Geçmiş olsun canım, buzla biraz kompres yap iyi gelir sonrada nemlendirici bepanthen olabilir sür, merak etme sivilce değildir, tahrış olmuştur büyük olasılıkla
Agda ve epilasyondan sonra kesinlikle bir müddet yüzunuze su sürmeyin ve güneş e cikmayin bunu yapan kisi soylemedimi size o zsman profosyenel degilmis kusura bakmayın. Ayrıca yüz bu başka yer olsa neyse yuz cok hassas bir deri agdaya karsiyim ben.bu gibi yuze yapilan epilasyon ve agdadan sonra yüzunuze sadece pudra bebe pudrasi sürun
tatlım iple aldır sir ağda yüzünü yakabiliyor bile iz kalma olasılığı bile var ağdayla ben bazen makinayla bile alıyorum yüzüümü ama ağdayla aldğımda sivilce oluyor
canım çinko içerikli şeyler kullanabilirsin çinko biçok şeyde işe yarıyor oxizinc %40 çinko bunu kullanBöyle olup da kazasız belasız ve hasarsız evde bu şekilde geçiren var mı ? İşyerimden izin almaya değer mi doktor için ?