Cildim :(

simeron

TATLIŞ'yla çok mutlu :))
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
516
6
37
Merhaba Kızlar,

Acele ile konuyu buraya açtım ama Ya ben ömrümde ilk defa yüzümü aldırmak istedim. Normalde kendimi bildim bileli sarartıyorum ama baktım hem kollarım hem yüzüm beslenmiş uzamış boyları çirkin duruyor. Bi cesaretle aldırayım dedim. Dün gittim kuaföre.Kollarımdan yana sorun yok ama yüzüm mahvoldu sir ağdadan. Fısır fısır kabardı boynuma dek ve kızardı dün akşamdan beri bebanthen sudokrem sürüyorum ama bana mısın demiyor... Bir de yüzüm ateş gibi yanıyo sıcak böyle. Şuan işteyim çalışıyorum. Dışarı çıkabilmek için mecbur kapatıcı sürdüm. Ama içim içimi yiyor Bunun dışında önerebileceğiniz bişey var mı ? Çok moralim bozuk ya... Ağlayıp duruyorum :/

hametan, bepanthen tahrişlere çok iyi geliyor biraz idare ediceksiniz mecbur, cok mu hassas cildiniz de kabarmış hemen. Ben hiç bulasmaym o zaman ağda işine ./ benm de hassas cünkü

Ben 1 buçuk sene önce yaptırdım o kızarıklıklar sivilce oldu ve de hala geçmedi

gittiginiz kuaförde tecrübesiz biri yapmış olabilir yüzünüzde çok bekletmiş sanırım bir de bu havalarda daha da kötü olur .bende de oluyordu ben lazere başladım 12 seansda yüz 6 seansda kollar ve vücut biticek inş. ayrıca cildin sivilceli falan sa sir ağda sivilceleri de yayar dikkat et benm öyle oldu haziranda ikinci seanssa gidicem bir yıl aymayacağım sonra kökten kurtulmş olucam :)

hametan, bepanthen tahrişlere çok iyi geliyor biraz idare ediceksiniz mecbur, cok mu hassas cildiniz de kabarmış hemen. Ben hiç bulasmaym o zaman ağda işine ./ benm de hassas cünkü

Hassas evet ama küçük bi yerde denedik 1 saat bekledik kızarmadığını görünce yaptırdım. Akşam oldu bi iki saatte birden bu hale geldi zaten daha bulaşmam. sarartıcı uzatmıştı. seyrekleşsin tekrar sarartmak için aldırdım ama hale bak

Ben 1 buçuk sene önce yaptırdım o kızarıklıklar sivilce oldu ve de hala geçmedi

ya bende ondan korkuyorum.. ben geçmişte rocauanten kullandım. Tekrar ona mahkum olmak istemiyorum. Bi de cildimde hiçbişi yokken 1 saatte bu hale gelmek çok acı verici. Uyku uyuyamadım gece

sivilce yoktu cildimde işte... en çok canımı acıtan o oldu. Çok bekletmedi ama ilk defa hayatımda yüzümü aldırdım. Kollarımda ilk ama onların kızarıklığı hemen geçti 1 saate falan yüzüm böyle kaldı.Tecrübesiz birine de benzemiyo ama napıcam böyle bilmiyorum ne zaman geçer bugün 2. gün

dudak üstünü yapıyorum da bazen nasıl kızarıyo benm.. geçer merak etme sen kremini sürüp yat

ben cilt bakımına gitmiştim burun bölgem özellikle siyah nokta sıkıyorlar ya öyle kızarmıştı kendiliğinden geçti 3 ila 5 güne geçer sivilceyi tetikler elinle oynayıp yayma sıkıp sakın derin lekeler açma yüz u sonuçta benm cilt bakımı sonrası sivilce kurutucu sürmüşlerdi o da kızarıklıgını alıor kurutuyor bilgin olsun ben normalde İMEX sivilce kurutucu krem kullanıyorum akşamda sür yat sabah yüzünü ılık suyla yıka en azından kızarık durmaz canım ama cildin çok kuruysa nmlendiri krem kullan dışarı çıkarken gerekirse güneş kremi sür hassas bir cildin varsa

Bence mikrop kapmış olabilir yüzünüz benim öyle oldu sonuçta kullandıkları sir makinesi ne kadar hijyenik tartışılır. O kullandığınız sivilce ilacı çok güçlüymus ama çok da yan etkisi varmış. kullanmadığım ilaç kalmadı geçmedi su lanet sivilceler geçen gittiğimde o ilacı önerdi ama korktum yazın kullanmaya leke yapar diye. Başka bir jel verdi doktor onu kullanıyorum şimdi bir de bunun iyi yani yüzdeki tüylerin rengini görünemeyecek kadar açıyor 3 haftadır almadım yüzüm hala tertemiz görünüyo

zeytinyagi surun rahatlatir ve bepanthen MERHEM veya medcasol benzeri hucre yenileyici kremler faydali olacaktir. gecmis olsun

Bir de yüze sır yapıldıktan sonra bir süre yıkamamak gerekiyormus eğer yıkadıysanız ondan da olabilir. Annem sır yapılır yapılmaz yüzümü zorla sodayla yıkatmisti mikropları ölsün diye sözde, iyice beter etti

benm sivilce ilacını diyorsanız zaten sadece sivilcenin üstüne uygulanıyor tüm yüzde değil yani kardeşim kuaför ona da bir eczacı müşterisi önermiş ikimizde kullanıyoruz mucize gibi sabah bir uyanıyorsunuz sivilce kaybolmuş ben lazere de gdiyorum hiç yan etki görmedim basit bir krem

yüzümü yıkamadım zaten ama gece duş aldım ılık su ile üzerinden 6-7 saat geçtikten sonra yani ki su değdirmeden önce de kızarmıştı. Böyle tam sivilce de değil minik kabarıklar beyazlı kırmızılı. tek tük 1-2 sivilce var.daha çok şakaklarımın civarında kulağıma yakın yerlerde ve boynumda. En sıkıntı yerlerde yani. Biliyorum daha 2.gün ama daha önce şiddetli sivilce tedavisi geçirmiş biri olarak korkum ciddi boyutta.

Yüzdeki tüyleri çakmakla yak canım annem Teyzem hep böyle yyapar çokta memnun :))) çok geçmiş olsun silverdin sür

daha önce raucten gibi vücut kimyasını bozan ve son çare olan tedaviyi geçirmissin o zaman cildin ciddi boyutta akneye müsait zaten ellerini temiz tut makyaj yapma biriken mikrobu yayma dikkatli ol canım

canım ağda yapanla alakası yok benim cildim de aynı çok hassas hemen alerji oluyo :/ daha önce roaccutan kullandım bende. yüzün kabarmış onlar sonra küçük küçük irinli sivilceye dönüşecek büyük ihtimalle. kapatıcı falan mümkün olduğunca sürme yayılmasın. ben 3 hafta önce yaptım yeni yeni geçiyo malesef:/ güneş kremi sürmeden dışarı çıkma, ayrıca yüzünü sürekli yağsız bir nemlendiriciyle nemlendir ki sivilceler iz bırakmasın.

Yüzdeki tüyleri çakmakla yak canım annem Teyzem hep böyle yyapar çokta memnun :))) çok geçmiş olsun silverdin sür

Yok artık :))

daha önce raucten gibi vücut kimyasını bozan ve son çare olan tedaviyi geçirmissin o zaman cildin ciddi boyutta akneye müsait zaten ellerini temiz tut makyaj yapma biriken mikrobu yayma dikkatli ol canım

Çok teşekkür ederim

cilt toparlanana kadar tüyler çıkmış oluyo zaten öyle bi sıkıntılı cilde sahibim, senin de aynı anlaşılan

benim annem de yakıyor gerçekten bir süre sonra çıkmıyor bende denedim ama yapamadım oda beceri istiyor ya ben yakıcaktım kendimi azdaha :)

yakma işine girersem tümden yokolurum ben :)) zaten bi daha mı tövbe! sarartıcımle mutluymuşum meğer :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…