hametan, bepanthen tahrişlere çok iyi geliyor biraz idare ediceksiniz mecbur, cok mu hassas cildiniz de kabarmış hemen. Ben hiç bulasmaym o zaman ağda işine ./ benm de hassas cünkü
Ben 1 buçuk sene önce yaptırdım o kızarıklıklar sivilce oldu ve de hala geçmedi
gittiginiz kuaförde tecrübesiz biri yapmış olabilir yüzünüzde çok bekletmiş sanırım bir de bu havalarda daha da kötü olur .bende de oluyordu ben lazere başladım 12 seansda yüz 6 seansda kollar ve vücut biticek inş. ayrıca cildin sivilceli falan sa sir ağda sivilceleri de yayar dikkat et benm öyle oldu haziranda ikinci seanssa gidicem bir yıl aymayacağım sonra kökten kurtulmş olucam :)
sivilce yoktu cildimde işte... en çok canımı acıtan o oldu. Çok bekletmedi ama ilk defa hayatımda yüzümü aldırdım. Kollarımda ilk ama onların kızarıklığı hemen geçti 1 saate falan yüzüm böyle kaldı.Tecrübesiz birine de benzemiyo ama napıcam böyle bilmiyorum ne zaman geçer bugün 2. gün
Bence mikrop kapmış olabilir yüzünüz benim öyle oldu sonuçta kullandıkları sir makinesi ne kadar hijyenik tartışılır. O kullandığınız sivilce ilacı çok güçlüymus ama çok da yan etkisi varmış. kullanmadığım ilaç kalmadı geçmedi su lanet sivilceler geçen gittiğimde o ilacı önerdi ama korktum yazın kullanmaya leke yapar diye. Başka bir jel verdi doktor onu kullanıyorum şimdi bir de bunun iyi yani yüzdeki tüylerin rengini görünemeyecek kadar açıyor 3 haftadır almadım yüzüm hala tertemiz görünüyo
yüzümü yıkamadım zaten ama gece duş aldım ılık su ile üzerinden 6-7 saat geçtikten sonra yani ki su değdirmeden önce de kızarmıştı. Böyle tam sivilce de değil minik kabarıklar beyazlı kırmızılı. tek tük 1-2 sivilce var.daha çok şakaklarımın civarında kulağıma yakın yerlerde ve boynumda. En sıkıntı yerlerde yani. Biliyorum daha 2.gün ama daha önce şiddetli sivilce tedavisi geçirmiş biri olarak korkum ciddi boyutta.
Merhaba Kızlar,
Acele ile konuyu buraya açtım amaYa ben ömrümde ilk defa yüzümü aldırmak istedim. Normalde kendimi bildim bileli sarartıyorum ama baktım hem kollarım hem yüzüm beslenmiş uzamış boyları çirkin duruyor. Bi cesaretle aldırayım dedim. Dün gittim kuaföre.Kollarımdan yana sorun yok ama yüzüm mahvoldu sir ağdadan. Fısır fısır kabardı boynuma dek ve kızardı dün akşamdan beri bebanthen sudokrem sürüyorum ama bana mısın demiyor... Bir de yüzüm ateş gibi yanıyo sıcak böyle. Şuan işteyim çalışıyorum. Dışarı çıkabilmek için mecbur kapatıcı sürdüm. Ama içim içimi yiyor Bunun dışında önerebileceğiniz bişey var mı ? Çok moralim bozuk ya... Ağlayıp duruyorum :/
Yüzdeki tüyleri çakmakla yak canım annem Teyzem hep böyle yyapar çokta memnun :))) çok geçmiş olsun silverdin sür
daha önce raucten gibi vücut kimyasını bozan ve son çare olan tedaviyi geçirmissin o zaman cildin ciddi boyutta akneye müsait zaten ellerini temiz tut makyaj yapma biriken mikrobu yayma dikkatli ol canım
benim annem de yakıyor gerçekten bir süre sonra çıkmıyor bende denedim ama yapamadım oda beceri istiyor ya ben yakıcaktım kendimi azdaha :)Yüzdeki tüyleri çakmakla yak canım annem Teyzem hep böyle yyapar çokta memnun :))) çok geçmiş olsun silverdin sür