E Essaglamm Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2015 1 0 28 8 Temmuz 2015 Konu Sahibi Essaglamm #1 Arkadaşlar cildim yağlı kullandıgım fondoten ve pudra yaglanma yapıyorr.. sizin tavsiye edebileceğiniz bi şeyler var mı?
Arkadaşlar cildim yağlı kullandıgım fondoten ve pudra yaglanma yapıyorr.. sizin tavsiye edebileceğiniz bi şeyler var mı?
kiddyy Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Aralık 2014 1.708 430 11 Temmuz 2015 Konu Sahibi Essaglamm #2 Essaglamm .!.: Arkadaşlar cildim yağlı kullandıgım fondoten ve pudra yaglanma yapıyorr.. sizin tavsiye edebileceğiniz bi şeyler var mı? Genişletmek için tıkla... skin79 un bb kremi güzel baya t bölgene de biraz pudra geçersen sonrasında çok güzel oluyor.. pembe olanını kullanıyorum bu arada..
Essaglamm .!.: Arkadaşlar cildim yağlı kullandıgım fondoten ve pudra yaglanma yapıyorr.. sizin tavsiye edebileceğiniz bi şeyler var mı? Genişletmek için tıkla... skin79 un bb kremi güzel baya t bölgene de biraz pudra geçersen sonrasında çok güzel oluyor.. pembe olanını kullanıyorum bu arada..
yashikayesi Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2015 238 110 8 Ağustos 2015 Konu Sahibi Essaglamm #3 Baz kullanın ve fondoteni pudra ile sabitleyin..
angel22 Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2008 363 40 11 Ağustos 2015 Konu Sahibi Essaglamm #4 benimde cildim yağlı gün içinde pudralı kağıtları kullanıyorum fazla yağı alıp cildimi matlaştırıyor, hemde pratik tavsiye ederim gratis ve watsonslarda bulabilirsin
benimde cildim yağlı gün içinde pudralı kağıtları kullanıyorum fazla yağı alıp cildimi matlaştırıyor, hemde pratik tavsiye ederim gratis ve watsonslarda bulabilirsin