Cilt Bakımı Ürünleri Cildim tam bir harabeydi ta kiiiiii

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

ceremela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
8
0
36
Ankara
Ben 35 yaşındayım ve bu yasa kadar ileri alerjik oldugum icin hiç bir urun kullanamadım. Biodermanin photoderm ürününü bir gün durup bir gün sürüyorum. Net üzerinden en kalitelisinden en doğalına kadar denemedigim urun kalmadı ama netice aynı maalesef. Net üzerinden bayağı bir para vererek pembe maske aldım. Bir ara malum çok modaydi ve yaygındi. Suratım arı sokmuş gibi şişti korkunçtu. Bir arkadasım sana Gül maskesi uygulaması yapalım dedi. Neticeleri anlattım. Sen gel dedi. 5 kürlük bir uygulama. Her hafta uygulanıyor ve uygulama bitiminde tekrarını ancak 6 ay sonra yapabiliyorsunuz. Alnımın ortasında çattıgim icin mimik izleri vardı. Gözlerimin altı mordur ve ince karışıklıklar var. Maske uygulanıyor. Taslasınca yüzünüzden çıkıyor. burun ve çenemde yanmalar hissettim ama çok dogal tepkilerimis. Dudak üstümde sır ağda yaptırmaktan kalan koyü bir gölge var. İlk kürü yaptırdım alnimdaki kirisikligi göremiyorum. Dudak üzerimdeki koyuluk neredeyse 1 ton açılmış. Yanaklarimda kirmizilik boyle hafif noktaciklar olurdu onlar kayboldu. Küre devam ettikçe burdan bilgilendirmek istiyorum. Harika birşey. Yalnız biraz pahalı bir uygulama. Ve eğer ki kapalı yerde kalma korkunuz varsa asla onermiyorum. Çünkü gözlerde kapatılıyor. O sekilde bir 15-20 dk beklemeniz isteniyor. Çok alerjik oldugum icin yazıyorum. Benim gibi alerjik olanlar gönül rahatlığı ile yaptırabilirler.

Bu uygulamayı ben ankarada bir güzellik merkezinde yaptırıyorum bitanem çünkü evde uygulanacak basitlikte bir şey diil. Uygulama oncesi cildin profesyonel bir temizliğe ihtiyacı var. Önce o asama gerceklestiriliyor daha sonrasında uygulama başlatılıyor. Ama inanılır gibi değil. En azından benim cildimde boyle harika bir sonuc alındı.

bende buğday tenliyim cildim düzgün görünüyor ama ben bakım yapmak istiyorum
ne sürsem ters tepiyor,sivilceler oluyor minik minik,
kurutuyor cildimi kabuk kabuk oluyor falan filan yani.
dermoday diye bir ürün almıştım ankaradan sadece o iyi geliyor,
ankaraya gittikçe 2-3 tane alıyorum ürünlerinden.
yapılan yeri özelden bana atarmısın,ayrıca fiyatınıda

Tabi ki kızlar seve seve. Özellikle paylaştım benim gibi kronik bir alerji pençesinde olan kızlar yaptırsın diye. Daha ilk kürde bu kadar olumlu bir netice ne yalan söyleyim beklemiyordum dogrusu.

Yalnız kızlar site ici msj sayım az olduğu icin özel mesaj maalesef atamıyorum. Burdan yazıp öyle reklamda yapmak istemiyorum. Amacım urun ya da işletme reklamı yapmaktan ziyade bana iyi gelen bir güzelliği sizlerle paylaşmak :) kusura bakmayın kızlar çaresizim :)

Back
X