Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Cildim makyajı kusuyor ?

Gizzm

23.05.2008 sonzumm <3
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
257
2
Merhaba kızlar ben makyajımı yapıyorum en cok 3 saat sonra cıldım makyajı kusuyor yanı fondotenle pudrayı sakın bırbırıne karıstırıp yüzüme tabaka gıbı surmusum gıbı duruyor bu yuzden allık surmuyorum oda karısınca daha berbat bır hal alıyor hafıf bır makyajda yapsam sankı o malzemelerı yuzume boca etmısım gıbı duruyor bırde hadı o yetmezmız gıbı hepsı bırbırıne karısmıs gıbı duruyor .s halbu kı makyajımı ılk yaptıgımda sonra derece sabıtlenmıs ve hos olmasına ragmen bır kac saat sonra cok cırkınlesıyorum :KK43:

cok zor bı durum kesınlıkle fondotenının altına yagsız bır nemlendırı kullanmaya bak ve mat fondotenler tercıh et ayrıyetten guzel bır baz kullanırsan bunu aşabılırsın

cok zor bı durum kesınlıkle fondotenının altına yagsız bır nemlendırı kullanmaya bak ve mat fondotenler tercıh et ayrıyetten guzel bır baz kullanırsan bunu aşabılırsın
Cok tesekkur ederım su baz olayını denemeyı dusunuyorum ınsallah bı faydası olur .s

1- Cildini temizle, nemlendirici sür. Fondöteni onun üzerine ince bir tabaka olarak sür. Abartı fondöten ve pudra kullanma.
2- Makyaj bazı kullan. Makyaj öncesi baz sürebilir, makyaj üzerine de daha uzun süre gitmesi için Mac fix+ kullanabilirsin.
3- Fondöten ve pudranı acil değiştir. Belli ki yanlış cilt tipine, yanlış tür fondöten kullanıyorsun. Cildin yağlı ise su bazlı fondöten kullanmalısın. Daha kaliteli bir fondöten seçimiyle bu sorunu çözebilirsin.
4- Cildinin makyajı kusmasına sebep olan faktör terlemeden kaynaklıysa, kullandığın fondöten cildinin nefes almasını engelliyor olabilir. Fondöten yerine Missha bb cream dene. Missha'nın bb creami çok iyi, pudra kullanmana gerek kalmıyor.

1- Cildini temizle, nemlendirici sür. Fondöteni onun üzerine ince bir tabaka olarak sür. Abartı fondöten ve pudra kullanma.
2- Makyaj bazı kullan. Makyaj öncesi baz sürebilir, makyaj üzerine de daha uzun süre gitmesi için Mac fix+ kullanabilirsin.
3- Fondöten ve pudranı acil değiştir. Belli ki yanlış cilt tipine, yanlış tür fondöten kullanıyorsun. Cildin yağlı ise su bazlı fondöten kullanmalısın. Daha kaliteli bir fondöten seçimiyle bu sorunu çözebilirsin.
4- Cildinin makyajı kusmasına sebep olan faktör terlemeden kaynaklıysa, kullandığın fondöten cildinin nefes almasını engelliyor olabilir. Fondöten yerine Missha bb cream dene. Missha'nın bb creami çok iyi, pudra kullanmana gerek kalmıyor.

terlemeden oldugunu sanmıyorum cunku yuzum kolay kolay terlemez benım ama dıger dedıgın maddelerı uygulayayım uzun suredır aynı fondotenı kullanıyorum belkıde o yuzden de olabılır . Teşekkur ederım

X