- Konu Sahibi pembe dusler
-
Önereceğiniz marka var mı bildiğiniz tesekkürlerYag bazli fondöten de isini gorur ama baz kullanmazsan istediğin sonucu alamazsin
Nerden temin ederim bildiğim marka değil bunlar.ilk defa duyuyorumInglot, Bobbi Brown bu markalar oldukça iyi ama mutlaka çok iyi bir nemlendirici sürmelisin altına
Online olarak alabilirsiniz ya da mağazalarına gidip alabilirsiniz. Gratis gibi yerlerde bulunan ürünler değil maalesef. Ama mağazasına giderseniz yüzünüze uygular öyle seçersiniz. Korona döneminde uygulamıyorlardır ama maalesefNerden temin ederim bildiğim marka değil bunlar.ilk defa duyuyorum
Onlar biraz cep yakiyor uygun fiyatli degiller turkiyedeNerden temin ederim bildiğim marka değil bunlar.ilk defa duyuyorum
En iyisi bir kozmetik magazisjna gidip ordaki calisanlardan tester ürünler ile doğru uruni bulmaniz.Önereceğiniz marka var mı bildiğiniz tesekkürler
Bb krem kullanıyorum. Ama oda binde bir yani. Kuru cilt sürüp sürmüştürmeye gelmiyorSelam bayanlar cildim kuru üstüne fondöten sürünce pul plu iğrenç görünüyor yani sürmesem daha iyi.yani önceden nemlendırıyorum ama yınede yok.acaba markamı değiştirmelşyim.revolıtıun markasını kullanıyorum fondöten olarak bi akıl verin bana lütfen
Merhaba konu eski ama hangi baz önerirsiniz benimde cildim kuruYag bazli fondöten de isini gorur ama baz kullanmazsan istediğin sonucu alamazsin
Eğer normalden kuruya bir cilde sahipseniz fondöteninin kuruluğa yol açmaması ve parça parça durmaması için Maybelline Fit Me Luminous + Smooth Nemlendiren Makyaj Bazı'nı kullanabilirsin.Merhaba konu eski ama hangi baz önerirsiniz benimde cildim kuru
Çok teşekkür ederim, tamda bakındığım ürünlerEğer normalden kuruya bir cilde sahipseniz fondöteninin kuruluğa yol açmaması ve parça parça durmaması için Maybelline Fit Me Luminous + Smooth Nemlendiren Makyaj Bazı'nı kullanabilirsin.Eki Görüntüle 3049068
Farmasinin makyaj bazinida uzunca bir sure kullanmistim turkiyedeyken. Bunada bakabilirsiniz
Eki Görüntüle 3049069
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?