Cildim inanılmaz hassas ve yardıma ihtiyacım var.

maviojelikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
123
1
26
İstanbul
Arkadaşlar benim sorunum cildimin aşırı hassas olması, durum böyleyken de ne kullanırsam kullanayım iyi gelmiyor. Beyaz tenliyim, cildim ne yağlı ne de çok kuru, normal. Siyah noktalarım var, sivilce ve sivilce izlerim(kızarıklık) var, gözeneklerim de geniş, sıkı değiller. Bu sorunlardan çok muzdaribim, ama cildim inanılmaz hassas olduğu için ne yapacağımı bilmiyorum. En son doğal zeytinyağı sabunu kullandım, %100 organik. Lakin yüzümü yıkadıktan sonra yüzüm kızarmaya başladı. Yani o bile iyi gelmedi. Pürüzsüz ve sıkı bir cilde sahip olmak için ne yapmam gerekiyor? Ne önerirsiniz? Ürün veya doğal yöntem?

Ben bir tonik kullanmanızı öneririm.
Eğer doğal olsun istiyorsanız, gül suyu ya da doğal maden suyu da iyi gelebilir.
Yüz temizleme için de badem sütü tavsiye edebilirim.
Son zamanlarda denedim ve çok faydasını gördüm.

benimde cildim çok hassas en ufak birşey kızarıklı yapıyor
bioderma h2o aldım
çok iyi geldi hiç bi yan etkisi olmadı
bi araştır istersen :34:

Onu da araştırıp deneyeceğim o halde, cildim öyle göze batacak kadar akneli değil ama mükemmele ulaşmak için her şeyi deneyecek durumdayım :)) Çok teşekkürler :)

clinique ürünleri tamamen parfümsüz olduğu için ciltte irritasyona neden olmadan temizliyor ve nemlendiriyor ürünlerine bir bak derim..

physicians formula öneririm kozmetik ürün değildir, sadece eczanelerde satılır canım araştır istersen dermatologlar da önerir mutlaka hastalarına...

Gerçekten çok sağolun hepiniz, hepsini denemeyi düşünüyorum biri olmazsa diğeri olacak elbet :) Benim için kilit nokta cildime zarar vermeyecek bir şey olması ve hepiniz halimi anlayıp ona göre ürünler önerdiniz, iyi ki konu açmışım konuyu.

Back
X