avonun neredeyse bütün kremleri ağır..sadece bb krem aldım tenim açık olduğu için açık renk olanını..çok hoşuma gitti..hakkaten bu bb kremleri övdükleri kadar varmış..merhaba kızlar
benim cildim aşırı hassas ve ben avonun fondötenini kullanıyorum önemli bir yere gideceksem normalde bişey sürmüyorum yüzümefakat oda yüzümü çok tahriş ediyor bir haftada zor düzeltiyorum cildimi kremlerle toniklerle hassas ciltler için bb kreamler yada fondötenler önerirmisiniz rica etsem..
avonun hiçbir ürününü kullanma benden sana tavsiye... kuzenimin cildini mahvetti... sağlık bakanlığından da onayı yok...merhaba kızlar
benim cildim aşırı hassas ve ben avonun fondötenini kullanıyorum önemli bir yere gideceksem normalde bişey sürmüyorum yüzümefakat oda yüzümü çok tahriş ediyor bir haftada zor düzeltiyorum cildimi kremlerle toniklerle hassas ciltler için bb kreamler yada fondötenler önerirmisiniz rica etsem..
evet canım aynen mahvetti yüzümüavonun neredeyse bütün kremleri ağır..sadece bb krem aldım tenim açık olduğu için açık renk olanını..çok hoşuma gitti..hakkaten bu bb kremleri övdükleri kadar varmış..
evet light olanı güzel kapatıyor eşitliyor yüz rengi..bir tek bunu beğendim zaten.. diğer avon ürünlerinden bir krem kullanmıştım (gece kremi)yüzümü gözümü bir gecede şişirdi..evet canım aynen mahvetti yüzümübb kremler peki güzel kapatıyormu kusurları fondötenden hafif bir yapısı varya
19 yaşındayım ve yeni yeni makyaj takımı yapıyorum kendimeavonun hiçbir ürününü kullanma benden sana tavsiye... kuzenimin cildini mahvetti... sağlık bakanlığından da onayı yok...
teşekkür ederim canım araştıracağımMissha kullandim memnun kaldim benim de hassas ve egzamaya yatkin cildim var
Psychian Formula özellikle hassas ciltler için üretilmiş dermokozmetik marka.
Eczaneden aldiginiz dermokozmetik bb ve fondotenler sizi daha memnun edecktir.
aslında eczane markaları daha iyi sağlık açısından canım... özellikle mineralli olanları tercih edebilirsin. ben normal kozmetik ürünlerinin hiçbirine güvenmiyorum...19 yaşındayım ve yeni yeni makyaj takımı yapıyorum kendimedediğin gibi kalemleri falan gözümü alerji yaptı hangi markalar önerirsin peki
gece kremlerini annem kullanıyor memnun şimdilikevet light olanı güzel kapatıyor eşitliyor yüz rengi..bir tek bunu beğendim zaten.. diğer avon ürünlerinden bir krem kullanmıştım (gece kremi)yüzümü gözümü bir gecede şişirdi..
doğru canım eczane markalarını hiç düşünmemiştimaslında eczane markaları daha iyi sağlık açısından canım... özellikle mineralli olanları tercih edebilirsin. ben normal kozmetik ürünlerinin hiçbirine güvenmiyorum...
teşekkür ederim canım araştırıyorum hepsini şimdiBioderma
Ducray
Physicians Formula
La Roche Posay