• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cildim de ki bu hastalık nedir? Aynısını yaşayan var mı canımı çok sıkıyor

nesscaffee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
476
37
123
34
Kayseri
20151031_135636.jpg
20151031_135642.jpg

20151105_073843.jpg

Herkese merhaba bu hastalık kucuklugumden bu yana var önce yanaklarim kollarımda bacaklarimda vardı suan ayaklarimda ve dirseklerimde var
Birçok doktora gittim kimi Egzama kimi Sedef kimi Derma hastalığı dedi ama hiçbir doktorun verdiği krem şurup hap ve ilaç karışımları bi işe yaramadı. Benim gibi bu hastalığı olup çözüm bulan var mıdır?

Son düzenleme:
Ardıç katranı sabunu önerebilirim, hatta ardıç katranının kendisi kulak pamuğuyla sürersin

Alerji gibi . Devamlı mı böyle bir şeyler mi sebep oluyor .

Orta okuldan bu yana var malesef yanaklarimdakiler geçti kolumun tamaminda vardı suan dirseklerimde var

Şöyle birsey sağ ayagimda olunca sol ayagimda da aynı yerde oluyor
sağ diz kapagim da da var sol diz kapagimda da var

o zaman bendeki hastalık değil. benim deli gibi kaşıntım oluyordu ve ben kaşırken tamamen kaldırmıştım oradaki deriyi, kanardı sürekli. sedef olabilir sanki?

Eki Görüntüle 1673610 Eki Görüntüle 1673613

Herkese merhaba bu hastalık kucuklugumden bu yana var önce yanaklarim kollarımda bacaklarimda vardı suan ayaklarimda ve dirseklerimde var
Birçok doktora gittim kimi Egzama kimi Sedef kimi Derma hastalığı dedi ama hiçbir doktorun verdiği krem şurup hap ve ilaç karışımları bi işe yaramadı. Benim gibi bu hastalığı olup çözüm bulan var mıdır?
bi arkadaşımda egzama vardı ona benziyor. Kimyasallara aşırı hassasiyeti vardı onlardan uzak durunca geçiyordu. Sizinde öyle bir durum olabilir. Organik, sert içerikli olmayan parfümsüz ürünler kullanın banyoda, nemlendiricilerinizde. Çok sıcak su kullanmayın, cildinizi nemsiz bırakmayın banyodan sonra az miktarda zeytinyağı badem yağı gibi ürünler kullanabilirsiniz. Ev işi yaparken mutlaka eldiven kullanın. Yine çamaşır makinesinde de az miktarda ve temiz içerikli bir deterjan kullanın, yumuşatıcı kullanmayın ve çamaşırları iki kere durulatın. Çünkü biz görmesek bile çamaşırlarda mutlaka kalıntı bırakıyor deterjanlar ve hassas ciltlileri çok kolay etkiliyor. Geçmiş olsun

Orta okuldan bu yana var malesef yanaklarimdakiler geçti kolumun tamaminda vardı suan dirseklerimde var

Şöyle birsey sağ ayagimda olunca sol ayagimda da aynı yerde oluyor
sağ diz kapagim da da var sol diz kapagimda da var

İlaç , merhem kullanıyor musun .Bir cildiye dr una göstermelisin .

Ben doktor degilim ama sedef hastasiyim sizin fotograflarinizdan gordugum kadari ile hastaliginiz yuzde doksan sedef. Sedef simetriktir yani dediginiz gibi sag tarafta olan sol tarafta da ayni yerde cikar. Ilac adi vermek yasak mi bilmiyorum ama doktor bana acnelyse ve dermovate krem vermisti. Kabuklu kasintilariniz icin dermovate kreme cok az miktar acnelyse ekleyip karistiriyorsunuz ve tasirmadan kasintilarinizin uzerine suruyorsunuz. Pullanma gectikten sonra sadece dermovate suruyorsunuz. Ben 15 yila yakindir boyle yapiyorum ve cok iyi geliyor.
Acnelyse cilt renginizde acilma yapar ama geciyor sonra merak etmeyin.Cok gecmis olsun.

Aynen aynısı ayaklarımda ve ellerimde oldu yüzümdede değişik versiyonu oluyodu doktorlar aynen seninkine olduğu gibi bulamadılar aynı şeyleri söylediler büyüdükçe azalır demişlerdi ve öyle oldu bioderma ürünleri iyi geliyo doktor önerisiyle başlamıştım tavsiye ederim

Sadece bende olduğunu saniyodum doktorlar teşhis koyamadığı için stres sıkıntı çok etkiliyo egzaman sedef filan degil öyle olsa doktorlar direk bilir ve ilacını verir benim cildim hassas ve tenim çok incedir mesela boynumdan geçen göğsümden geçip beynime giden damarlar bile görünüyo seninde öylemi

Sadece bende olduğunu saniyodum doktorlar teşhis koyamadığı için stres sıkıntı çok etkiliyo egzaman sedef filan degil öyle olsa doktorlar direk bilir ve ilacını verir benim cildim hassas ve tenim çok incedir mesela boynumdan geçen göğsümden geçip beynime giden damarlar bile görünüyo seninde öylemi
Ewet damarlarım bellidir cildim kötü benim zaten

Ben doktor degilim ama sedef hastasiyim sizin fotograflarinizdan gordugum kadari ile hastaliginiz yuzde doksan sedef. Sedef simetriktir yani dediginiz gibi sag tarafta olan sol tarafta da ayni yerde cikar. Ilac adi vermek yasak mi bilmiyorum ama doktor bana acnelyse ve dermovate krem vermisti. Kabuklu kasintilariniz icin dermovate kreme cok az miktar acnelyse ekleyip karistiriyorsunuz ve tasirmadan kasintilarinizin uzerine suruyorsunuz. Pullanma gectikten sonra sadece dermovate suruyorsunuz. Ben 15 yila yakindir boyle yapiyorum ve cok iyi geliyor.
Acnelyse cilt renginizde acilma yapar ama geciyor sonra merak etmeyin.Cok gecmis olsun.

Dermovate bende kullanmıştım ama tek başına Pullanma azalıyor ewet ama o.kırmızı görüntü gitmiyor sanırım tamamen iyilesen bir hastalik degil

Back