• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cildim çorak topraklar gibi yardım kızlar

KaRaLaHaNa

YaLNıZLıK YoRaR iNSaNı...
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2008
6.102
1
156
İstanbul
geçen sene kış aylarından beri farkında olduğum bir konu kızlar,
özellikle sonbahar ve kış mevsimlerinde cildimde ve vücudumda gerginlik,kaşıntı ve kuruluk hissediyorum.
cildimin bu durumu psikolojimide çok etkiliyor.
hatta kış aylarında üzerimden çıkarıdığım koyu renk kıyafetlerde beyaz pul pul döküntüler oluyor sanki pudra sürülmüş gibi.
havaların biraz soğumasıyla yüzümde tekrra başladı bu durum.
kendime uygun bir nemlendiricide bulamadım.
acaba sizde bitkisel yada kozmetik çözüm önerileri var mı arkadaşlar...

Son düzenleme:
sende ki kadar yoğunlukta olmasada aynı şikayetler bende de var. ben neutrogena el ve vücut kremini kullanıyorum yoğun bakım kremi diye geçiyor. hem yağsız hemde benim cildime süper geliyo. yağsız olması ilgimi çekmişti ilk.

$1034407_431.webp

Cildinin nemlendirilmeye ihtiyacı var...Düzenli şekilde gündüz ve gece kremi kullanırsan nem sorunu ortadan kalkacaktır...Bende de aynı sorun var ben nivea kullanıyorum :34::34:

sende ki kadar yoğunlukta olmasada aynı şikayetler bende de var. ben neutrogena el ve vücut kremini kullanıyorum yoğun bakım kremi diye geçiyor. hem yağsız hemde benim cildime süper geliyo. yağsız olması ilgimi çekmişti ilk.

Eki Görüntüle 500799

bir çok ürün denedim.ne zamndır bu ürün ilgimi çekiyor.yüzümdede kullanabilirim değil mi?

Cildinin nemlendirilmeye ihtiyacı var...Düzenli şekilde gündüz ve gece kremi kullanırsan nem sorunu ortadan kalkacaktır...Bende de aynı sorun var ben nivea kullanıyorum :34::34:

canım nivea sende tüylenme yaptı mı?en son onu almıştım.yüzümde zaten tüy sorunum var.ama birşey tetikledi son zamnlarda aşırı çoğaldı.niveadan başka birşeyde kullanmadığım için ondan şüphelendim.nettende araştırdım biraz tüylenme sorunundan şikayetçi olanlar gerçekten var...

Benim de bacaklarım aşırı kurur canım. Duştan sonra ve aklıma geldikçe vaseline cocoa butter sürerim,baya nemlendiriyor. Kışın kuruma fazla olduğunda da gece yatmadan bacaklarıma bol bol arko klasik sürüyorum:34: Bu krem üzerine krem tanımam:ssz:

Son düzenleme:
ben kullandığım tüm nemlendiricleri bir kenara atıp yüzüme zeytinyağı kullanmaya başladım.. ve çok memnunum :) gece yatmadan sürüyorum iyice yediriyorum.. yüzümü yıkayınca banyodan çıkınca bir gerginlik kuruma hissedince yüüzümde hemen sürüyorum :16:

kızlar dün kozmetikçiye gittim.bir iki yer dolaştım.

d2196.jpg

d21b5.jpg

bu iki nemlendiriciyide açıklamalarında yüzede kullanabilirsiniz yazdığı halde bana vermediler.
iki ayrı yerdede cilt için biz önermiyoruz dediler.
kafam karıştı,ne gibi bir sakıncası olabilir ki ..

Son düzenleme:
canım ya çaresini falan bulursan bir yaz da ben de faydalanayım cildim şu sıralar çok kurudu ,o kadar geriliyorki rahat rahatyüzümü oynatamıyorum bile birdeüstüne kızarıklık var off bayramada az kaldı acil birşeyler yapmam lazım ama ne?:37:

aynı problem bende de var malesef. aşırı derecede kuru vücudum kış aylarında daha da belirginleşiyor tabi..krem dışında kesin çözüm olduğunu da sanmıyorum:(

Arkadaşlar yaa benim de cildim çok kuru pul pul dökülüyor o kadar kuru ki erkenden kırışıcak gibi duruyor. Bide çok hassas yazın güneşte hemen burnumun üztünde minik minik lekeler çıkıyor. Önerebileceğiniz birşeyler var mı???

Back
X