Pudra, Fondöten, Kapatıcılar cildim çok yaglıı ne pudrayla ne fondotenle parlamayı önleyemiyorum yardımm:(

dilosch89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
470
0
35
slm kızlarr cildim cokk yaglıı dısarı cıkınca bi saatten sonra parıl parıl parlamaya baslıyo ve bu parlamayı ne fondotenle ne pudrayla önleyemiyorum nolur yardım edin gözeneklerımde cok genissiyah noktalarım var..mat ve purussuz olsun istiyorum cok yaglı cildi olanlar ne marka fondoten yada pudra kullanıyo fiyatlarıyla yazın nolurrrrrr :gitme:

bende hemen hemen sennle aynı derttenim..fondöten sürüorm stic sürüorm sivlce izlerm ya da kızarıklıklarm istedğm gibi kapanmıor fisfisfis

kızlar size shiseido pureness pudra tavsiye edebilirim. yağlı ciltlerde parlamayı engelliyor, kapatıcılığı çok iyi, üstelik cilt bakımı etkisi yapıp, sivilceleride tedavi ediyor. zaten makyaj serisi ürünü değil , cilt bakım serisi ürünü. mavi bir ambalajı var.

bende avon clearskin mattifying moisturiser aldım . matlaştırıcı bu günde 2 kez sürüorum hiç parlama yağlı görünüm olmuyo tavsiye ederim .

parlama derdi bende de varr =( sinir oluyorum. bide yaz günü suratımda durmuyo pudra.bişey daha sormak istiyorum. patakrem fondöten kullanan var mı arkadaşlar?

bu ürünün fiyatı hakkında da bilgi verebilir misiniz ? :1rolleyes:

oil free fondoten kullan canım
ayrıca nacizane önerim orta kalitedeki markaları değil problemli ciltler için ozel üretim yapan üst kalite markaların ürünlerini denemen...
ornegin shiseido, estee lauder, clinique, mac vb. markaları tercih et

Kızlar Clinique'in makyaj altı bazı var yağ ve parlama önleyici, onu sürdüğünüzde parlama yapmıyor, tavsiye ederim...

bnde chanelin makyaj altı bazını aldım baya övuolarrr ve shiseidonun fondoten ve pudrasını aldım çokk ii olduunu söölediler bu marka japonyada üretildiği için ve japon kadınlar beyaz tene önem verdikleri için baya beyaslaştırıomuşş ve etkiliymiş...

estee double wear ve the body shop oil free kullanabilirsin ikisi de güzel tavsiye ederım parlama yapmaz...

kızlarr nıvea nın natural matt fondotenını aldm 35ytl suan memnunum tavsıye ederımm

bende yıllardır onu kullanıyorum ama bu sefer aldığım eskisi gibi değil pek memnun kalmadım eskisi daha katıdıydı we çok güzel kapatıodu şimdi okadar deil anlayamadım

bebe pudrasıyla gulsuyunu boza kıvamına geıtır yuzüne sür.haftada 2 de kil maskesı yap iyi gelir..cilt bkım uzmanıyım bu arada sevgılerrr

selam
Benim cildim aşırı yağlı.Yıllarca I.D.Bare Minerals markasını kullandım.Tamamen toz.Fırça ile uygulanır.Şimdi o gelmiyormuş onun yerine young blood markası var artık.Kesinlikle tavsiye ederim.Çünkü sürekli cildimde o var.Ve hiç parlamıyor.Eczanelerde satılıyor.88 TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…