Cildim çok kuru:(

zilanay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2011
154
0
kızlar yardımınıza ihtiyacım var..cildim çok kuru bir sürü krem denedim fayda etmiyor..burun kenarlarım fln soyuluyor,bugün fondoten sürdüm talaş talaş görünümü oldu..napmalıyım kızlar:26:

kızlar yardımınıza ihtiyacım var..cildim çok kuru bir sürü krem denedim fayda etmiyor..burun kenarlarım fln soyuluyor,bugün fondoten sürdüm talaş talaş görünümü oldu..napmalıyım kızlar:26:

canım benimde cildim kuru ben cildime aseptine krem kullanıyorum yaklaşık 6_7 yıldır hergün sabah yüzümü sabunla yıkayıp kremimi kullanıyorum ve çok memnunum..

canım inan bıktım mat sert duruyo kuruluktan..bu dediğin krem nasıl nerde bulabilirim

arkadaşım topıcream var ecz satılan bir ürün kesinlikle tavsiye ederim.çok güzek nemlendiriyor asla yaglandırmadan coook güzel....dene derim..

arladaşım üzülme bence:)benmde tam tersi çokk yaglıı deli oluyorum bende keşke kuru olsaydı diyorum

canım kuaförde makyaj yaptırdıysan eğer onlar önce krem sonra pudra fondoten sürer...ben tam tersini yapıyorum benim cildim karma cilt tipi. eğer pudra/fontoden hangisini kullanıyosan onu alta üste de güzel bi nemlendirici krem sürersen yüzün pırıl pırıl oluyo bence bi dene. ve banyoda cok sıcak su kullanma yüzüne buz gibi su dök. her akşam 15-20 dk buz masajı yap yüzüne sonra yatarken nemlendirici sür öyle uyu...

arladaşım üzülme bence:)benmde tam tersi çokk yaglıı deli oluyorum bende keşke kuru olsaydı diyorum

ama canım çabuk kırışma oluyor..bazen özellikler sabah yüzümü yıkadıktan sonra konuşurken mimik çizgilerimi hissediyorum resmen:KK37:

hemen eczaneye gıt excipial hydro ure oranı %2 olandan al ( 5 tl sanırım) aynı problemi yasıyordum kremde sursem soyulma devam ettıgı gıbı vıcık vıcık yapıodu cıldımı bu krem saolsun duzeldı benım yuzumde kı kuruluk super bır nemlendırıcı surer surmez cıldın emıyor canım.en kotu eger memnun kalmazsan vucuduna kullanırsın 5 tl nelere vermıyoruz

selam öncelikle.aynı sorun bende de var. hemde dehşet bir boyuta ulaştı.öyle ki fondöten sürülü cildim sanki kepekleniyor.kabuk kabuk kaşlarım kaşınıyor, alnım gergin berbat bir durum.bugün aklıma bir şey denemek geldi tamamen kendi fikrim:KK66: duşta saçlarım şampuanlı iken nemlendiricimi sürdüm 2-3 dk.kadar bekledim sonra yıkadım.cildim soyuldu akabinde siyah noktalarım yok oldu! tenim bebek teni gibi oldu.ardından tabi tenime yetmemiş olacak ki kuru cildime , çıktıktan sonra bolca nemlendiricimi tekrar sürdüm.sonuç mu? 1 saat oldu fakat ben ilk defa cildimi hissediyorum o kadar yumuşak ki:) denemelisiniz.

Son düzenleme:
aynı dert bendede var..kremler pek fayda etmedi bana..en güzel çözümü yatmadan cildimi temizleyip saf kaliteli zeytinyağı sürmekte buldum..sabah yumuşacık oluyor..tavsiye ederim dene istersen..

hiç dert etme arkadaşım xxxxxxx bu sayfaya bir bak kesinlikle sana uygun bir ürün bulabilirsin, soru sorduğunda da hemen cevaplıyorlar, bence shiseido'da kendine uygun bir krem bulabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de karma cildim,t bölgem yağlı,burnumla yanaklarımın birleştiği yerler kuru,nivea soft krem kullanıyorum bende..
He bi de siyah noktalarım mevcut burun kenarlarımda...:KK50:

X