• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cildim çok kuru yardım edin:(

cildin cok kuru ve bitkisel birsey istiyorsan yves rocher marka ürünleri kullanmani tavsiye ederim.istersen internetten arastira bilirsin gönül rahatligiyla kullanabilecegin bi marka.

en güzel yağ kayısı yağı ve saf olması lazım yani dışarda satılanlar tamamen esastır.saf kayısı yağını sabah akşam cildine sür.bide kırışıklar içinde cok faydası var.not:sakın kayısı yağının saf olanını banyodan hemen sonra yüzünüze uygulamayın.kaşıntı ve yanma yapabilir.

bebak kremde kuru ciltler için çok güzel ben kullanıyorumki benim cildimde çok kuru çok memnunum tavsiye ederim...........

selam benim cildimde aynı şikayetler var bende şunda çareyi buldum eğer kıl dönmeleri varsa ilk öncebanyoda ponza taşıyla ovun sonra expial diye bir ilaç var sigorta karşılıyo 6 tl fiyatı ondan kullanıyosun hem çok uygun hemde kesinlikle fark oluyo hemde dogal sormak istediğin bir şey varsa özele atabilirsinizz mesajj

Benim cildimde çok kuru valla bitkisel şeyler pek fayda vermiyor.
Bal sürmek iyi diyorlar ama pek denemedim.
Bol bol nem maskesi yapmanı öneririm.
Ben Roc'un kuru ciltler için olan kremini kullanıyorum.
Yoğun bir krem yazın çok kullanamıyorum ağır geliyor.
Eskiden cildimde ufacık ufacık kızarıklıklar olurdu bu kremi kullanmaya başladıktan sonra çok şükür kalmadı.
Ayrıca vücudun içinde hem krem hemde vücut yağlarını kullanmanı tavsiye ederim başka türlü kuruluk gitmiyor.:(

bnim cildimde kuru ama burun etrafım yağlıydı 1 yıldır gulsuyu ve süt ve balla temızlıyorum ve cildim kadife gibi oldu. gülsuyu ve sütü tavsiye ederim ama saf gülsuyu olması lazım. rosense gülsuyu var o %100 saf biraz çirkin kokusu var ama cok işe yarıyo. süt formuluunude annemden öğrendim sabah aksam suratımı süt ve balı karıstırıp temızlıyorum bebek gibi yapıyo kullanmanı tavsiye ederim

Bende bugün %100 saf gül suyu aldım senin önerdiğinin aynısı evet kokusu biraz agır bende denicem bugün ve senin dediğin süt formülünü denicem bakalım işe yarıcakmıı kaydirigubbakcemile2

bnim cildimde kuru ama burun etrafım yağlıydı 1 yıldır gulsuyu ve süt ve balla temızlıyorum ve cildim kadife gibi oldu. gülsuyu ve sütü tavsiye ederim ama saf gülsuyu olması lazım. rosense gülsuyu var o %100 saf biraz çirkin kokusu var ama cok işe yarıyo. süt formuluunude annemden öğrendim sabah aksam suratımı süt ve balı karıstırıp temızlıyorum bebek gibi yapıyo kullanmanı tavsiye ederim

gulsuyunu-bende-denıyorum-ama-faydası-dokundu-desem-yalan-olur-hemde-dedıgınıs-markanın-aynısı-pembe-sısesıne-kapılmıstım:)senağlama

eczaneden excipial lipo adlı kremi kullanmanızı tavsiye ederim.dışarda doğal adıyla satılan ürünlerin yüzde doksanı doğal değildir.mesela yves rocher tamamen koruyucular ,kimyasallar içeren bir marka ama doğal diye satılır.excipial lipo kuru ciltlilere nemlendiric olarak satılan devletın de bellı hastalıklarda karşıladıgı bi kremdıryerimseniben

nemlendirici kremi göz kararı zeytinyağı koy iksiinide gece yatrken veya gündelik yaşamda kullna gayet güzel oluyo istersen zeytinyağlı sbnda kulan faydasını çok grdm

Kızlar şimdi size çok önemli bi şey söyliycem: Zeytin yağı!!

Yanlış duymadınız zeytinyağının mucizevi özelliği ile kuru cilt artık problem değil :P yatmadan önce cildinizi temizledikten sonra parmağınızı zeytin yağına batırın ve cildinizin kuru yerine ovalayarak sürün. Çok sert olmasa da biraz pastırın. Hem peeling hem de nemlendirici ihtiyacınızı karşılar =)) yıkamadan yatın sabah kalktığınızda yumuşacık bi cilde merhaba deyin =))

Zeytinyağı önerisi çok mantıklı, ozonlanmış zeytinyağı daha da iyi olabilir bence 'ozon yağı' adı altında satılıyor, ve her türlü soruna iyi geliyor, dizimdeki morluklar için kullanıyorum ben.

bephanthol kremlerinin her çeşidinide kullanıyorum, benim cildimde çok kuru tek doğal nemlendirici bence.

Back
X