Cilt Bakımı Ürünleri cildim çok kuru, pul pul oldu !

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Jumblante

Guru
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
7.437
988
cildim çok kuru , yanak bölgem pul pul resmen
bana önerebileceğiniz iyi bi nemlendirici vs. var mı kızlar ?
çok pahalı bişey olmasın ama :KK20::KK71:

canım bende aynı dertten muzdarıbım cenem alnım yanaklarım pul pul.ılac kullanıyorum benım o yuzden bu sekılde.eczacı arkadasım var bana pantenol pomad verdı ılac kullanmadan 1 saat once bunu suruyorum yuzume cok ıyı geldı bana.

3 tl fıyatı

canım bende aynı dertten muzdarıbım cenem alnım yanaklarım pul pul.ılac kullanıyorum benım o yuzden bu sekılde.eczacı arkadasım var bana pantenol pomad verdı ılac kullanmadan 1 saat once bunu suruyorum yuzume cok ıyı geldı bana.

3 tl fıyatı

sağol canım bakıcam eczaneye

aynı sorun bende de vardı
en iyisi doktora gitmek canım eskisinden daha iyi hale getircek kremler öneriyolar
deneme yanılma yönteminden iyidir

cildim çok kuru , yanak bölgem pul pul resmen
bana önerebileceğiniz iyi bi nemlendirici vs. var mı kızlar ?
çok pahalı bişey olmasın ama :KK20::KK71:

ben gliserin yağı öneririm yüzünü yıkadıktan sonra biraz ıslaklığını al ama nemli kalsın sonra gliserin yağı sür bir güzel masaj yapıp yedir iyi gelecektir ben memnunun gerçi öyle çok kuru bir cildim yoktur :KK16:ama gliserinin nemi hapsetme özelliği var o yüzden sana da iyi gelebilir fiyatı da çok uygun 5 liraya aldım ben aktar ve eczanelerde bulabilirsin:KK66:

ben gliserin yağı öneririm yüzünü yıkadıktan sonra biraz ıslaklığını al ama nemli kalsın sonra gliserin yağı sür bir güzel masaj yapıp yedir iyi gelecektir ben memnunun gerçi öyle çok kuru bir cildim yoktur :KK16:ama gliserinin nemi hapsetme özelliği var o yüzden sana da iyi gelebilir fiyatı da çok uygun 5 liraya aldım ben aktar ve eczanelerde bulabilirsin:KK66:

ben de senin dediğinin aynısını yaptım ama gliserin yağı ile değil gliserin ile denedim, saçlarıma kullandığım. acaba ikisi de aynı şey mi?

olay total effect kullanıyorum benim de cildim pul pul hele ki soğuk havalarda daha kötü.
ama bu jel bana çok iyi geldi.artık nemlendirici sürmeden bile cildim yumuşacık kuruluk yok

her tur cilt problemine karsı aleo-veralı urunleri tavsiye ederim..
Foreverın urunleri gercekten mucize gibi mutlaka deneyin derim...

o pul pul görüntüyü götürmek için ben öncesinde peeling özellikli bir sabunum var ondan pulcukları yokk edip herhangi bir nemlendirici sürüyorum görüntü düzeliyor pul pul görüntüye direk nemlendirici bir etki etmiyor yine kalıyor...

canım La Roche Posay Kreium Ds kremin pul pul soyulmaya iyi geldiğini duydum . Bendede aynı sorun var.Ben bu nemlendiriciyi almayı düşünüyorum. Sanada tavsiye ederim. :KK34: Fiyatı : 29.90 TL

Son düzenleme:
X