domates mi?? domates cilde zarar mı veriyo ben çok fazla yiyorum ya?Beslenme tarzini degistr cok da fazla seyler uygulama yuzune dinlendir her seyi karistirirsan ohoo nolur o cilt yesil yaprakli sebzeler ve kirmizilar cildi parlatir yeniler simdiden gecmis olsun ayni sorun su anda ben de de var ama ben nedenini biliyorum domates cnku dayanamiyorum bi oturusta 1 kg yiyorum su anda pancar gbyim biraktm gundur duzelir geri tekrar
evet ben de dün yaptım inanılmaz gerçekten. ilk defa bişi işe yaradıBende bı dönem üniversitede fazla abur cubur dan cildim mahvolmuştu her gece temiz yüze limon sürüp uyudum bir kaç ay cildimdeki değişimlere inanamazsiniz oda arkadaşım onaylamazken değişimi görüp kendi de başlamıştı..
hormonlarımda bi problem çıkarsa napıcam adetim çok düzensiz zaten yasmin e mi başlasam zaten sivilceleri azalttığı söyleniyorBana göre bi hormonlara baktir adet donemlerinde problem varsa da oluyor. Sadece cilt sorunu dgildir sivilce. Karacigerde bile problem olsa sivilce yapar.
galiba karma, sabahları çok yağlı duruyo ama kim görse kuru diyo çünkü cildimde kapatıcı durmuyor kusuyor pul pul duruyo. o yüzden insanlar kuru sanıyo olabilirCilt tipiniz nedir? Karma-yağlı-normal-kuru?
galiba karma, sabahları çok yağlı duruyo ama kim görse kuru diyo çünkü cildimde kapatıcı durmuyor kusuyor pul pul duruyo. o yüzden insanlar kuru sanıyo olabilir
hormonlarımda bi problem çıkarsa napıcam adetim çok düzensiz zaten yasmin e mi başlasam zaten sivilceleri azalttığı söyleniyor
Bana o sekilde alerji tarzi gogsumde vboynumda ve yuzumde kirmizi minik sivilceler cikarrtiyordomates mi?? domates cilde zarar mı veriyo ben çok fazla yiyorum ya?