Cildim bir öyle bir böyle..

hepseninyuzunden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
129
0
Merhabalar kızlar..
Benim beyaza yakın pürüzsüz bir cildim var. Sivilce falan yok yüzümde. Ama sorun cildimin solukluğu. Sabah uyanıyorum, hazırlanıyorum çıkıyorum evden. Buraya kadar herşey normal. Cildim gayet düzgün, beyaz ve canlı. Aradan 1-2 saat geçiyor, başlıyor rengim solmaya. Hem de çok bariz bir şekilde. Çevremdekiler bukalemun diye dalga geçmeye başladı kaydirigubbakcemile3 rengi kaçıyor, soluyor, cansız yorgun bir görünüm alıyor ama öyle böyle değil, sanki sarı bir renk alıyor. Hem de herkesi şaşırtacak biçimde. Önceden bu kadar değildi..
Kansızlıktan mıdır acaba? Ya da bir cilt sorunu mudur bu?
Ya da cildim kuru diye mi ki? Bilmiyorum bilmiyorumkismile
Lütfen yardım.. bilmiyorumkismile

Büyük ihtimalle hava kirliligi yüzündendir
Eger hafif kızarıklık oluyorsa kılcal damarların genislemistir cok sıcak cok soguk ortamlarda belirginlesirler..
At kestanesi yagı sürünce geciyomus benimde kızarıklık var onlara sürücem bakalım
benneyaptımki

bnde yüzümü ilk yikadigimda beyaz parlak bi ten oluo ama üzerine krem sürünce veya bi aç dk sonra garip bi renk haline gelio esmermsi bişeler oluo iyk hiç sewmiorm güneşin etkileri die düşünüorm tabii defalarca yazdm ama sewmyirm günese çikmadanda duramyrm hep esmer bu yüzden yüzm pof pof

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…