• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler cildim bebek gibi oldu kızlar tavsiye ederimmmmmmmm

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

gly_24

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
8
0
6
İstanbul
yüzümde siyah nokta ,sivilce izleri hatta bikaç tane leke vardı şuan parlıyorum ayda bir cagırdı sezin hanım cilt bakımına gıttım 1,5 saat sürüyo 80 tl ye yaptırmıştım suan parlıyorum tavsiye ederim gidin 3. leventte isom medikal estetik merkezinde hatta numarasınıda yazıyım uzman estetisyen herkese tavsiye ederım 05388454644 uzman kendısı benım adımı verın gulay dıye hatırlar kızlar ayda bor gıdıceksınız ıhmal etmeyın sezın hanımı tavsıye edıyorum.

öncelikle bu bilgi için teşekkür etmek istiyorum.bir şey sorabilirmiyim.yüzünüzde lekeler nasıl büyük boyuttamıydı.benim böyle bir sıkıntım var ve 2001 senesinden beri gitmediğim cilt uzmanı kalmadı son 3 senedir bıraktım çünkü hep hüsrandı.üzülüp sinirlendiğim zaman çoğalıyor uzmanlara göre güneşe çıkma deniliyor ve kışın dahi 60 faktör güneş koruyucu kullanıyorum.bendekiler dağınık ve fındık ve ceviz büyüklüklerinde değişik gittiğiniz yer derdime derman olur mu acaba?

reklam kokan hareketler bunlar hiç inandırıcı bulmadım inanmayında derim

yüzümde siyah nokta ,sivilce izleri hatta bikaç tane leke vardı şuan parlıyorum ayda bir cagırdı sezin hanım cilt bakımına gıttım 1,5 saat sürüyo 80 tl ye yaptırmıştım suan parlıyorum tavsiye ederim gidin 3. leventte isom medikal estetik merkezinde hatta numarasınıda yazıyım uzman estetisyen herkese tavsiye ederım 05388454644 uzman kendısı benım adımı verın gulay dıye hatırlar kızlar ayda bor gıdıceksınız ıhmal etmeyın sezın hanımı tavsıye edıyorum.

bunu söylemek için kalktın buraya üyemi oldun:20::20::20: reklamcııı senii :20:
yoksa bu vahsettiğin güzellik uzmanı sen misin ? kimse inanmasın kızlarr

ya bari nisanda üye oluyorsan yorum yapmak için birkaç ay bekle ki inandırıcı olsun.

bu kadına bende yaptırdım 20 yaş yaşlandım.....

yahu ablacım biraz yaptığınız işin arkasında durun, reklam yapmayın reklamınızı yapsınlar 2 gün sonra yana yıkıla bana telefon edeceksin mahkemeye vereceğim diye tehditler savuracaksın... lakin bunları yapmadan burada ki 2 üyeliğini bir temize alsan be güzel ablam

ne çektik senden be ablam

cilt bakımı sivilceye sivilce izine iyi gelmez ki
salak mı sanıyorlar keriz mi kazıklıyorlar

Back
X