Maske Tarifleri Cildi kuruluktan pul pul dökülenler bi önerim var!!

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

SnOofles

Ben'ce :)
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
145
16
1 haftadır yüzüm özellikle dudak kenarları aşırı derecede pul pul dökülüyordu nemlendirici sürdüm banamısın demedi sonra yanaklarım pullanmaya başladı.Sonra aklıma bebe yağının ıslak tende 10 kat daha fazla nem hapsettiği gelince....
Bir kaç damla bebe yağını yine göz kararı gül suyu ve az miktarda parmağımın ucuyla bi çimtik normal bi nemlendiriciyle karıştırdım
Nemli ve temiz yüzüme masaj yaparak sürdüm

30 dk bekledim.Sonra yumuşak bir peçete (pamuk da olabilir) az bastırarak (acıtmayarak) sildim.Bu arada bebe yağı makyajı temizlediği kadar normal cildimizi yıkadığımızda çıkmayan pislikleride alıp götürüyor peçeteye baktığınızda anlıyorsunuz.
İşlem tamamlanınca yüzümüzü duruluyoruz..

Gel gelelim bu kürü 3 gündür her akşam yapıyorum.
Ve kuruluğun yarattığı pullara elveda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…