• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler cildi hem kuru hem de sivilceye meyilli olan var mı ?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

April

Hep daha daha çok oku!!!
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
9.971
10
206
Diğer
merhaba arkadaşlar,
benim cildim hem kuru, hem de yanaklarımda ve dudak üstünde sivilce çıkıyor. uzun zaman sivilce tedavisi gördüm, kremlerle vs. 6 aydır hiç sivilcem yokken yeniden çıkmaya başladılar. bunda yanlış nemlendiricinin de etkisi olabilir. bazen pul pul dökülecek kadar kuruyor, nemlendireyim derken de sivilce oluşuyor. napıcamı şaşırdım.
bu sorunu yaşayan var mı kızlar?

bendede ayni sorun var hatta makyaj yaparken karsilastigim sorunu buraya yazmistim..o kadar kuru yani ama gel gor ki yanaklarimda ve alnimda sivilce var bu nasil is bende anlayamadim:(

belki birileri bizede yardimci olur:(

ben bugun clean&clear'ın akne önleyici nemlendiricisini aldım bakalım onu önerdi bir cilt uzmanı. bir deneyeyim. ben cildime makyaj bile yapmıyorum ve hep temiz tutuyorum. yağlı olmayıp hatta kuru olup nasıl sivilce çıkıyor anlamıyorum..umarım işe yarar da buraya yazarım kızlar.

canım benimde cildim anlattığın gibiydi ama su bazlı nemlendirici kullanıyorum altı aydır ve artık cildim toparlandı aynı ürünün temizleme jelini kullanıyorum ardından gül suyu ve nemlendiricimi sürüyorum ve bol bol su içiyorum cilt kuruluğuna içten nem vermekte çok önemli ben cildimdeki problemleri bu şekilde atlattım

Benimde aynen öle 2 aydır kayısı çekirdeği yağı kullanıyorum faydasını gördüm tavsiye ederima.s.

kayısı çekirdeği yağını zaten direk olarak sürülmüyo nemli pamuğa döküp cilde sürülüyo.Ayrıca cleocin T kullanıyorum onunda çok faydasını gördüm sadece sivilce ve sivilce lekelerinin üzerine sürülüyo yani tüm cilde sürülmüyo yüzümde bi sivilce çıksın hemen sürerim ertesi gün sivilce kalmıyo tavsiye ederim a.s.

merhaba kızlar, clean%clear ın ürünü allerji yaptı!! sivilceler geçmiyor aksine canımı yakmaya başladı. yarın geri götüreceğim. kullanmayın derim ben...

ne yapıcamı bilmiyorum..

Canım bennde uzun süre aynı dertten müzdariptim.Ne saçma diyodum hem kuru pul pul dökülüyo hemde sivilce var benim bildigim sivilce yaglı ciltlerde olur derdim.Bir gün eczaneye gittim dedim böle böle ne tavsiye edersiniz.Buyrun cilt analizinizi yapalım dediler bi aleti yanaklarıma alnıma falan koydu bilgisayarda kocaman görüntüsü cıktı yüzümün.Kız teker teker anlattı ben özetle geceyim cildiniz yaglı nemsiz ve hassas dedi.Bende nasıl yaglı kuru degilmi pul pul dökülüyo gülerken bile yüzüm acıyo dedim.
Sen suyla yagı karistiriyosun dedi.İkisi farkı sey yaglı cilt nemsizde kalabilir.Cildin yaglı ama susuz kalmış dedi.O güne kadar hep kuru ciltler için olan ürünlerden kullanıyodum.Dolayısıyla hiç bi işe yaramıyodu daha beter sivilceleniyodu yüzüm.Ama artık yaglı ciltler için olan ürünlerden alıyorum.Şuan diadermin kullanıyorum cok memnunum yüzüm düzeldi.
Bu arada cilt analizi bütün eczanelerde ücretsiz.

Back