Cilt Bakımı Ürünleri cildi canlandırma ve izleri küçültmek için deneyebılırsiniz

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Suzgun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2008
278
0
merhaba arkadaslar yaklasık 3 4 aydır sivilce izleri için ugrasıyorum kırmızı fakat illet gibigeçmeyen izler antıbıyotık tedavisi ımex benzamycın tretın ısotrexın derkenızler içinen son novıderm exfolıant diye bişey verdi dr tam istediim gibi izler yokolmadı ama cıldım ın parladığını canlandıgını izlerın küçülüp toparlandıgını söyleyebılırım tanıtımında zaten ızler ve ınatcı lekeler için cılt düzensizliği için yazıyor denemenizi öneririmtabı 1 aydır kullanıyorum benm ıstedıgım izlerin tamamen gecmesı o da olcak inşallah ama şimdilik canlılıkda kazandı cildim sevgiler

canım yazdıklarından bişi anlamadım ben ne kullandın tam olarak ve nasıl kullandın ki?? ayrıntılı anlatman mümkün mü:)

canım yazdıklarından bişi anlamadım ben ne kullandın tam olarak ve nasıl kullandın ki?? ayrıntılı anlatman mümkün mü:)

sanırım karışıkoldu haklısın ben akne derdım için dr a gıttım ve sırasıyla ımex tretın benzamycn ısotrexıngıbı soyucu sıvılce önleyıcı kremler kullandm en son iz tedavısı ıcın dr novıdem exfolıant önerdi bu dermokozmetık ürün sayesınde cılım canlandı parladı duruldu ve izler toparlanıp küçülmeye çekılmeye basladı gecelerı 1 keresürüyosun 1 ayın sonunda dahada erken etkı gosterıyor zaten tanıtımında da yazmıs inatcı cilt düzensizliklerinde lekelerde ve izlerde etkılıdır sanırım şimdi anlasılır oldu

Slm arkadaşlar..
Ben yeniyim burda ..Ama cilt bakımıyla çok ilgiliyim ve seviyorum.Gözeneklerinizi sıkılaştırmak ve siyah noktalardan kurtulmak istiyorsanız İnnovanın kil maskesini ve roc peeling kullanın çok iyi geliyor.Tabi bir de etkili nemlendirici lazım.Etrafımda da denedim gerçekten etkili...

arkadaşlar cildimde sivilce lekeleri var bi tavsıyenız varmı bı ılaç falann çok moralımı bozuyor bu durum yardımcı olursanız sevınırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…