Sivilceli Ciltler cildi bozuk olan birisinin sevgilisi olur mu?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Nevsu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
890
365
mrb arkadaşlar cilt bozukluğu gerçekten insanın kendine olan özgüvenini bitiriyor. Cildim biraz akneli ve lekeli ,çukurluklarda var :KK43:((evt asıl konu yeni birisyle tanıştım ama yüz yüze hiç buluşmadık faceden ve tlf da konuşuyoruz biraz flört ediyoz gibi bir şey ,çocuk yakısıklı ve tam aradıgım bi tip ve görüncede daha çok aşık olcagımı biliyorum kahretsın hep aklımda görüştüğümüzde acaba beğenecek mi beni diye düşünüyorum aklımdan çıkmıyor ve bazen bitiresim geliyo bu sebepten aslında alımlı bi bayanım giyinip süslenince fena olmam ama cildim bozuk ya diyorum kendi kendime beni beğenmez bu yaaa çok ezik bi durumm yaa :2:siz olsanız nasıl düşünürdünüzz?

mrb arkadaşlar cilt bozukluğu gerçekten insanın kendine olan özgüvenini bitiriyor. Cildim biraz akneli ve lekeli ,çukurluklarda var :KK43:((evt asıl konu yeni birisyle tanıştım ama yüz yüze hiç buluşmadık faceden ve tlf da konuşuyoruz biraz flört ediyoz gibi bir şey ,çocuk yakısıklı ve tam aradıgım bi tip ve görüncede daha çok aşık olcagımı biliyorum kahretsın hep aklımda görüştüğümüzde acaba beğenecek mi beni diye düşünüyorum aklımdan çıkmıyor ve bazen bitiresim geliyo bu sebepten aslında alımlı bi bayanım giyinip süslenince fena olmam ama cildim bozuk ya diyorum kendi kendime beni beğenmez bu yaaa çok ezik bi durumm yaa :2:siz olsanız nasıl düşünürdünüzz?

sni galiba en iyi anlayan bnm, geçen sene sivilceli bozuk bi cildim vardı 14 senelik yaşamım boyunca 4 bilemedin 5 kişi çıkma teklifi etti daha sonra 6 ay boyunca Roaccatune diye bi ilaç kullandım . bugün bildiğin gibi okulun ilk günüydü ve daha ilk günden 3 teklif aldım . o an sana baktıklarını sivilceli kızların sana nasıl imrendikleri görüyosun . özgüvenin artıyo sana tavsiyem bu ilacı kullanman yönünde olur bnde 14 yaşındayken bunu başarabiliosam siz hayli hayli başarırsınız . kendi açtığım konuda da resimlerim var baka bilirsin =)

sni galiba en iyi anlayan bnm, geçen sene sivilceli bozuk bi cildim vardı 14 senelik yaşamım boyunca 4 bilemedin 5 kişi çıkma teklifi etti daha sonra 6 ay boyunca Roaccatune diye bi ilaç kullandım . bugün bildiğin gibi okulun ilk günüydü ve daha ilk günden 3 teklif aldım . o an sana baktıklarını sivilceli kızların sana nasıl imrendikleri görüyosun . özgüvenin artıyo sana tavsiyem bu ilacı kullanman yönünde olur bnde 14 yaşındayken bunu başarabiliosam siz hayli hayli başarırsınız . kendi açtığım konuda da resimlerim var bakabilirsin =)

ya ne alakası var tabikide bal gibi olur..bak izele zamanında sinan akçılla beraberdi.. daha da ne kadar örnek var..

Yüz güzelliğin için birlikteyse hiç olmasın arkadaşım
Ayrıca ''cildiye'' denen bölüm ne için var
Herhangi bir erkek için değil kendin için görün bir doktora

sni galiba en iyi anlayan bnm, geçen sene sivilceli bozuk bi cildim vardı 14 senelik yaşamım boyunca 4 bilemedin 5 kişi çıkma teklifi etti daha sonra 6 ay boyunca Roaccatune diye bi ilaç kullandım . bugün bildiğin gibi okulun ilk günüydü ve daha ilk günden 3 teklif aldım . o an sana baktıklarını sivilceli kızların sana nasıl imrendikleri görüyosun . özgüvenin artıyo sana tavsiyem bu ilacı kullanman yönünde olur bnde 14 yaşındayken bunu başarabiliosam siz hayli hayli başarırsınız . kendi açtığım konuda da resimlerim var baka bilirsin =)

Tatlım bahsettiğin ilaç çok ağır bir ilaç yalnız.Bunu sen de biliyorsundur mutlaka.Sürekli karaciğer testi yaptırması falan tavsiye edilir kullananların yanlış hatırlamıyorsam.Kollesterol gibi bir yan etkisi de var. Bu ilacı kullanırken kan bağışı yapmanız bile tavsiye edilmez.Şiddetli eklem ağrısı yapabilir, ağlama krizleri geçirebilirsin, güneşten mümkün olduğunca uzak durmalısın bunu kullanırken, bir de cildi aşırı derecede kurutur. Sen memnun kalmışsın senin adına çok sevindim. :KK1:
Konu sahibi arkadaş;
tavsiyem; kullanmayı düşünürsen bu yazdıklarım ve daha nicelerini de göze almalısın. Zaten her doktor öyle kolay kolay yazmaz.Senin cilt problemini bilmiyoruz, belki de bu ilaca ihtiyacın yoktur. Çünkü bu ilaç son çare gibi bi şeydir. Ve üzülerek söylemeliyim ki her zaman da kesin çözüm değil. :KK50: Zaten anladığım kadarıyla kısa süreli bir çözüme ihtiyacın var. Ama bence kendini şimdiden üzme. Kendin de söylemişsin alımlıyım diye.Cildin bozuk diye senden hoşlanmaması çok komik bir sebep olur. Ki cildin ne kadar bozuk bilmiyoruz, belki sen takıntı haline getirmişsindir. :KK34:

ey güzel allahım biz kullarının her birimizin derdi ayrı :KK66: ben de maddi durumum ve diğer problemlerimi dert edip herkese bu soruyu soruyorum mesela :KK34:

canım insan eğer seviyorsa inan senin cildin ona kaymak gibi gelecektir. dil mi güzel dilber mi diye bi laf vardır. DİL GÜZELDİR.
önemli olan senin onu diğer özelliklerinle etkilemen. eğer sana karşı bişey hissediyorsa gözü senin sivilceni vs. görmez. EMİN OL. yalnız kendini beğenmediğini sakın fark ettirme, konuyu zaaflarına getirme :KK45: kendinle barışık görün :KK34:

seni seven erkek yuzundeki o lekelere bakmaz. rahatsiz oluyosada bunun tedaviside var..
biliyorum cok zordur lekeli silvilceli olmak benimde basimdan gecmedi degil ve hala arada sivilce geliyoo..

ben mesela yeni esimle tanistigimda yuzum piril pirildi ama nisanlandiktan sonra :KK53: yanaklarim cenem allahim doluydu felaketti ve inanirmisiniz yuzume bakmasini hic istemiyordum benden tiksinir diye, korkuyodum ve yapmadigim sey kalmadi ama gecmek bilmedi. aradan tam bir sene gecti cok sukur sivilcelerden kurtuldum sanirim...

kizlar yuzunuz tam nasil bilmiyorum ama benim mesela yuzumde kocaman kocaman sivilceler cikiyodu ustelik aciyodu. ben herseyi kullandim hatta guzellik salonunada gittim ama care yokkkk, bana bir suru sabah aksam kremleri verdiler ve hepsi bosa..
intde arastirdim evde yapilan dogal maskeler(yumurtadan, limondan falan) onlarda yuzume iyi geliyodu ama midem kaldirmiyodu yuzumde yemeklerin olmadii..
herneyse birgun bi kadinla tanistim ve bana sabun almami soyledi. o sabunu aldim yuzumu ilk zamanlar gunde iki defa yikiyodum ve inanirmisiniz yuzumde sivilceler gelince hemen kurumaya basladilar ve gelmemeye basladilar:KK52: suan mesela haftada bir veya iki kere yuzumu sabunla yikiyorum. masallah yuzum parliyooo:nazar::nazar:
kizlar sabun kullanmanizi tavsiye ederim, basit bi yontem ama bende ise yaradi..

teşekkür ederim cvp larınız için aslında kullanmadıgım ılac kalmadı roaucotune bır süreliğine iyi geliyor sonra yine eskisi gibi tretin kullanıyorum şimdi lekelerde baya bi açılma oldu ama arada yıne çıkıyor hormonsal benimkisi geçeceğini sanmıyorum lekeler geçşin yeter diyorum artık ama hakkaten insanda özgüven fln kalmıyorr yaaa

cok iyi anlıyorum seni canım:) ama sunu farkettimki düzenli basit bi bakım ve kafaya takmamak cok iyi geliyo bu sivilce ve iz meselesine :)
kendine güvenin sivilceler yüzünden olmasada, özgüven erkekleri etkilemede bir numaradır.
onunla bulusmaya gittiğinde,içinde biyerlerde gizlenmiş olan özgüvenini de al yanına ve doğal davran :)

bakım olarak sana doğal kil sabunu ve maden suyunu öneririm. ben yaklaşık 10 gündür bu bakımı yapıyprum büyük ölçüde düzelme var yüzümde. güvenimi geri kazandım.

*sabahları kil sabunuyla yıka yüzünü güzelce, ardından nemlendirici yada gülsuyu sür cildinin kurumaması için.

*akşamları yine kil sabunuyla yıkıyosun(maden suyuyla yıkayacağımız için gözenekleri temizliyoruzki daha cok etki etsin) ardından maden suyuyla yıka ama yüzünü kurulama bırak cildinde kurusun maden suyu.

*isteğine göre yatmadan önce problemli bölgelere pamuk yardımıyla limon suyu sürebilirsin. (limon antiseptiktir,mikropları temizler ve lekelerin rengini acar )

*haftada birkaç kez buz gezdir yüzünde,cildin ve gözeneklerin sıkılaşsın. :80:

olur sevgilin ama makyajsz gezemezsin illaki bişi diyorlar tedavisi yokmu bu çukurların falan derler sanki sen araştırmıyormuşsun gibi denize gitmye çekinirsin güneş ışıgı bilmem ne daha çok belli oluyor saçınla saklamaya çalışırsın toplu saç zor gezersin yanında kapatıcı pudrasız çıkamazsın böle şeyler yaşıyorsun tabi takmıyrsan deliklerlede makyajsız cildin pürüssüz edasında gezersin bu tamamen kişinin güveniyle alakalı ama bunlar sevgilinin olmasına engel teşkil etmeyecek

kesinlikle fondoten kullanma derim sorun ne olursa olsun, kapatmak istersen aradabir pudra olabilir belki ama fondoten daha beter sivilcelendiriyo.
ben arada bir fontoten kullanıyodum ufak tefek izler var diye salak gibi. 5-6ay önce bıraktım fondoten kullanmayı yeni yeni geciyo etkileri.
sakın derim fondoten kullanma. kat kat fazla problem getiriyo:KK43:

olur tabi neden olmasın sevgilisi de olur evlenir kocası da olur bi de üstüne çocuk yaparlar önemli olan yüz güzelliğine değil de iç güzelliğine önem veren birinin karşına çıkması:KK19:

ayy canlarım sağolun ya biraz moral oldu bana yazdıklarınız .belli başlı bazı maskeleri yapıyorum tretin ilacına çok umut bağladım inşş iyi gelirr

özgüven konusunda haklısın bende aynı şeyi göz altlarım yüzünden yaşıyorum.birisiyle görüşeceğim zaman acaba takılıp kalır mı filan diyorum.ama alternatif yok.bundan kaçtıkça seni daha cok gerer.denemekten sakınca gelmez sonra daha da pişman olursan en fenası o olur.baktınki senınle sırf bu yuzden gorusmeyecek bırısı bosver ozaman.makyajlı hali fıstık gibi olup gece yatarken öcüye benzeyen kızlar var.onlara denk gelırse ozaman anlar durumu.uzulme sen canım

X