Gebeliğe Hazırlık Cilde macun ! Kullanıp işe yarayan varmı ???????

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy ne güzel benim de büyük bir kist sorunum var bu ay aşılama yolundayız. İnşallah tutar kız hamilelerin duası kabul olur dua et yaa valla çok güzel. Allah kimseye aratmasın. :* Senin adına çok sevindim...

Oy inşAllah rabbim inŞAllah tutar inŞAllah isteyen herkese nasip eder bu güzel duyguyu her zaman herkese duamda

Clife macunu bende 2 ay kullandım. Yumurtlama sorunum yoktu ama denemek istedim sonuc olumsuz. Kist yapmadı bende ama sanırım yumurtlaması olmayanlara faydalı.

Bende yapmıştı cnm msj attım siteye ilk ay olabilir dediler kullanmaya devam etmemi söyledi ama ben korktum .Sen bu macunla mı hamile kaldın?
Hayır hiç kullanmadım doktoruma sordum. Doktorum kullanmamam gerektini söyledi. Vardır bi bildigi dedim almadım. Hamile kaldım çok şükür darısı sizlere ve isteyene İnşAllah

Hayır hiç kullanmadım doktoruma sordum. Doktorum kullanmamam gerektini söyledi. Vardır bi bildigi dedim almadım. Hamile kaldım çok şükür darısı sizlere ve isteyene İnşAllah
Amin inşallah cnm sende sağlıcakla kucağına al inşallah

Ben bu macunu yeni duydum. Kullanan varmış işe yarayan ne işe yarıyor gebe kalmayı kolaylaştırıyormuşşşş ? Bilen varmı kızlar ona göre şipariş etcem macunun adı clife ballı bitkisel macun ?
Canım iyi akşamlar sen bu macunlami hamile kaldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…