Gebeliğe Hazırlık Cilde macun ! Kullanıp işe yarayan varmı ???????

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Busra0534

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2018
117
47
13
27
Ben bu macunu yeni duydum. Kullanan varmış işe yarayan ne işe yarıyor gebe kalmayı kolaylaştırıyormuşşşş ? Bilen varmı kızlar ona göre şipariş etcem macunun adı clife ballı bitkisel macun ?

canım herkese aynı etki etmeyebilir. bende daha önce konu açıp sormuştum ama cevap bulamadım. Yaklaşık 4 kavanoz yedim ama bi etkisini göremedim. daha da kullanmadım

canım herkese aynı etki etmeyebilir. bende daha önce konu açıp sormuştum ama cevap bulamadım. Yaklaşık 4 kavanoz yedim ama bi etkisini göremedim. daha da kullanmadım
İntagramdan gördüm ben faydasını görende var görmeyende var herkesin bünyesi farklı bana nasıl etki yapar bilmiyorum açıkcası Allahtan başka ümidimiz yok

Ben bir ay kullandım kist yaptı ilk ay olabilir dediler sonra ki ay devam etmeye korktum araya da ramazanlık girmişti zaten bir sonraki ay Yedim yine kist yaptı :/ bende bir işe yaramadı yani

Bendende isterlerse çektiriririm Peki şimdi nasıl tedavi uygulanıyor ? Size tüpleri nasıl açıldımı
Canım bana ya ameliyat yada tüp bebek dedi doktor laparaskopi yani ameliyat olursan açılmayada bilir dedi. Bende daha fazla zaman kaybetmek istemediğim için tüp bebek tedavisine başlıycam bu ay nasip olursa

Canım bana ya ameliyat yada tüp bebek dedi doktor laparaskopi yani ameliyat olursan açılmayada bilir dedi. Bende daha fazla zaman kaybetmek istemediğim için tüp bebek tedavisine başlıycam bu ay nasip olursa
Anladım canım inşAllah tez zamanda tüp bebekten sonuç alırsın rabbim kimseye aratmasın ben daha yeni başladım tedaviye 2 ay oldu. Şuan yumurta takibi işlemindeyim. Adetimi bekliyorum klomene başlıcaz. Bakalım sonuç nolcak ama hayırlısı olsun

Anladım canım inşAllah tez zamanda tüp bebekten sonuç alırsın rabbim kimseye aratmasın ben daha yeni başladım tedaviye 2 ay oldu. Şuan yumurta takibi işlemindeyim. Adetimi bekliyorum klomene başlıcaz. Bakalım sonuç nolcak ama hayırlısı olsun
Amin canım inşallah. bu durumu bilmediğimiz zaman bende kullandım klomen çatlatma iğnesi felan ama başka sıkıntılar varmış bilmeyince hiç faydası olmuyor tabiki. Allah herkesin gönlüne göre versin. Sende bi kaç ay dene baktın olmuyor rahim filmi isteyebilirsin

Amin canım inşallah. bu durumu bilmediğimiz zaman bende kullandım klomen çatlatma iğnesi felan ama başka sıkıntılar varmış bilmeyince hiç faydası olmuyor tabiki. Allah herkesin gönlüne göre versin. Sende bi kaç ay dene baktın olmuyor rahim filmi isteyebilirsin
Çok şükür rahim filmine gerek kalmadı rabbime çok şükür isteyenlere nasip etsin

şimdi gördüm canım. Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. Kendiliğinden mi oldu senin yani ne hastalığın varmıydı problem neydi?
Amin cümlenize bu güzel duyguyu nasip etsin güzel mevlam . Benim prolaktin hormonum çok yüksekti gizli şekerimde çıkmıştı geçen ay klomene başladım ama olmadı. Adet oldgunda gel demişti doktorum adet olmadım bi baktımki gebeymişim rabbime çok şükür allahım sizede nasip etsin. Doktorum çok iyidi gerçekten onun vesilesiyle oldu

Back