• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Cild bakımı evde yapacaklarım ve sizin önerileriniz ?

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Gizemmn

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
26
0
6
İzmir
Merhaba, sigara ve föndetenden dolayı yüzümün çöktüğünü farkettim ve sitede evde neler yapabilirim diye bir bakındım birkaç şey yaptım ve memnunda kaldım nişanlımda değişimi farketti ve onada yapcaz bugün :9: şimdi size yapacaklarımı anlatıyorum

1- patatesi rendeliyip posası ile yüzüme sürcem
2- kahve telvesi sürcem
3- domatesin suyu+un yapcam
4- yumurta sarısı+süt+bal yapcam
5- gözenekler için yoğurt ve limon yapcam

başka önerileriniz var mıı ? bunların hepsini bu akşam yapcam herhalde bir değişim olur fakat sizinde eklemek istedikleriniz varsa daha iyi olur cevaplarınızı bekliyorum :21: :32:

Merhaba, sigara ve föndetenden dolayı yüzümün çöktüğünü farkettim ve sitede evde neler yapabilirim diye bir bakındım birkaç şey yaptım ve memnunda kaldım nişanlımda değişimi farketti ve onada yapcaz bugün :9: şimdi size yapacaklarımı anlatıyorum

1- patatesi rendeliyip posası ile yüzüme sürcem
2- kahve telvesi sürcem
3- domatesin suyu+un yapcam
4- yumurta sarısı+süt+bal yapcam
5- gözenekler için yoğurt ve limon yapcam

başka önerileriniz var mıı ? bunların hepsini bu akşam yapcam herhalde bir değişim olur fakat sizinde eklemek istedikleriniz varsa daha iyi olur cevaplarınızı bekliyorum :21: :32:

Mrb cnm... 24 yıllık hayatımda sadece dugunumde fondoten surdurmustum :)) pudra özel gunlerde kullanirim, dugun nisan dogum gunu vs... ben bi yere gidecegim zaman sadece buzla cildime peeling yaparım. Yuvarlak masaj hareketleriyle... daha sonra parmaklarimla masaj yaparım ve soguk suyla durularım. 5 dk sonra cildinle pudra varmıs gibi bi görünüm oluyo pürüzsüz bi görünüm. Tavsiye ederim.bence fondotne ara vermelisin gözeneklerin hava almalı...

he bide gozenekler ıcın yazdıgın yogurt lımon karısımına ben kabartma tozu eklıyorum cay kasıgının ucuyla. lımon katmıyorum. gercekten siyah noktaları temızlıyor.

bıraz kaşınıyo evet ama hıc tahriş olmadı,aksine daha bi etki edıyo. cay kasıgının ucuyla yogurdun ıcıne katacaksın zaten. ben memnunum. gozeneklerı temızlıyo,beyaz yapıyor cıldı

dün gözenekler için kahve denedim...

1 çay kaşığı turk kahvesi

2 çay kaşığı badem yağını karıştırıp

duştayken sürdüm ...ektisi müthiş...

piyasadaki o garnier tipi peelinglere bin basar vhalla...

Son düzenleme:
Back
X