• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama cila yaptıran var mı? akar mı?

elsunn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2008
47
0
86
Konya
kızlar saçıma gölge yaptırdım çok çirkin oldu turumcumsu gibi oksijenle açmışım gibi oldu napcam bilmiyom üstüne cila attırsam cine boya gibi akıp aynı renk olurmu yada direk boyatayımmı ne dersiniz gerçi boyada yaptırmak istemiyorum çünkü ozaman dipler çıkınca farklı renk oluyor uffffffffffffffffffffffff napsamkiiiiiiiiiiiiiiii

arkadaşım bildiğim kadarıyla cila;çok açık renk boyanın sulandırılmış hali.röfle ve gölgeden sonra arada kalan koyu renkleri kırmak için uygulanıyor.

cila yaptırsan da pek bir fark olmaz yani.

ama gölge işlemi röfle gibi oryelle değil,boya kullanılarak yapıldığından rengin oturması biraz zaman alır.
bence üstüne hiç bir şey yaptırma.böyle kullan .zaten 1-2 hafta sonunda ren açılıp oturacaktır.yıkandıkça yani.bu kadar dert etme.

bu gibi durumlarda memnuniyetsizlikten dolayı yapılan işlemlerin sonu hep hüsran olur. kendimden biliyorum..

eğer cila yaptırırsan yine dipten çıkan renk farklı olacak.boya yaptırmaktan farkı yok yani..

biraz sabir ve sık sık duş bu işin çözümü canım

:)))

teşekkür ederim..ama zaten yaptıralı nerdeyse 1 ay oluyor akacağı kadar akmıştır heralde şimdi çok çirkin dahada beklesemmiki......şu saç işini tutturmak baya bi zor

gölge boyayla değil orealle yapılıyor.röfleden farkı röfleden saç boyanıp üzerine paket atılırken gölge ana saç(boyanmamış saç) üzerine yapılıyor.cila 1 hafta gibi bir sürede akıyor.eğer boyatırsan bir iki hafta sonunda gölgelerin tekrar görünmeye başlayacak ama eskisi gibi turuncu durmaz tabi birde ne renge boyamayı düşündüğüne bağlı.

kızlar saçıma gölge yaptırdım çok çirkin oldu turumcumsu gibi oksijenle açmışım gibi oldu napcam bilmiyom üstüne cila attırsam cine boya gibi akıp aynı renk olurmu yada direk boyatayımmı ne dersiniz gerçi boyada yaptırmak istemiyorum çünkü ozaman dipler çıkınca farklı renk oluyor uffffffffffffffffffffffff napsamkiiiiiiiiiiiiiiii

cila akar ancak o turuncumsu rengide kırar.doğallaştırır. külllü bir cila kullanabilir kuaförünüz.....

Ben cila yaptırdım canım en geç 2 3 hafta içinde akıyor ama yine biraz etkisi kalıyo saçta o da çok az boya gibi değil anlıcagın rengi tazelemek için yapılıyor