Saç Rengi ve Saç Boyama Cila yapmadan önce ne kadar beklenir?

parfumkokusu

hola!
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
2.933
2.844
373
merhaba kızlar,durumu kısaca özetliyim...
saçımın uçlarını 1 hafta önce açıcıyla açtım ama saçımın karamel tonundan olsa gerek turunculaşma oldu. cila yaparsan düzelir dediler ama açıcı kulladığım için yakmaktan korktum o yüzden 1 hafta kadar dinlendirdim. sizce bu süre yeterli mi yoksa beklemeliyim? bi de bu cila, saçı boya yaptığımz zamanki kadar yıpratır mı? yani ikisinin etkisi aynı mı? yanıt verebilirseniz çok sevinirim bekle bekle gözüm turuncuya bile alışmay​a başladı da

canım cilayı oksidan kullanmadan suyla yapacaksan zaten yıpranma %0 dır bu işlemde. sanırım oksidan da koycaksın %6 volüm yeticeği için asla yıpranmaz

evet burcu gördüm zaten verdiğin formülü uygulayacağım =) ama yıpranma ile ilgili ve bekleme süresi ile ilgili birşey göremediğim için sorma ihtiyacı duydum tekrardan. bugün uygulamayı düşünüyorum sonucu senin linke yazıcam. inş güzel olacak =)

o zaman keşke bana sorsaydın cnm...

yıpranma falan olmuyor.. bekleme süresi ise 10-15 dk arasıdır.

yalnız benm topiğimdeki formül açık renk için.koyu cilasının formülü daha farklı oluyor.

o zaman keşke bana sorsaydın cnm...

yıpranma falan olmuyor.. bekleme süresi ise 10-15 dk arasıdır.

yalnız benm topiğimdeki formül açık renk için.koyu cilasının formülü daha farklı oluyor.

mesaj hakkım yok maalesef benim aslında msj atmayı denemiştim sana =( çok sağol canım. aslında yapmaya çalıştığım şey sadece uçlarına ışıltı atmaktı. o da turuncu oldu. açık renk için olan işime yarar sanırım çünkü saçlarım resimdeki gibi koyu değil şuanda.

fotoğraf ekleyebilirsen eklesene cnm benm topiğime..ordaki kızlarda görsün ki bilgi olsun..bende sana daha ayrıntılı yardımcı olmaya çalışırım resim varken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…