Çıktım yolaaa 63'ten 55'e ! --> Sehabe

sehabe89

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2013
966
1.095
313
Merhaba geçen yıl yalnızca öğünlerimi düzene sokarak verdiğim kilolarım, geçirdiğim hastalık sonucu tekrarladı... Bugün tekrar başlama kararı alarak foruma giriş yaptım... Hadi bismillahh :)

** Paylaşımlarımda fotoğraflar olacak.
**Bu yolda bana arkadaşlık edecek olan olursa ne mutlu bana :)
**Yasaklar zaten bariz... Söylemeye gerek bile yok.

kilo vermede başarılar diliyorum
hedefimz aynı kilom da hemen hemen aynı

merhaba kizlaar iyi bayramlar:) ben de 60 kiloyum 55 e düşmek istiyorum hedefler ayniiii :)

Selamlar :) Teşekkürler... Hedefler aynıysa kilo verme yolumda desteklerinizi bekliyorum :)))

Kaptığım mantar nedeniyle havuz üyeliğimi iptal ettim. haftada üç gün birer saat yüzüyordum. onun yerine artık arabama binmiyorum her yere yürüyorum.

Kaptığım mantar nedeniyle havuz üyeliğimi iptal ettim. haftada üç gün birer saat yüzüyordum. onun yerine artık arabama binmiyorum her yere yürüyorum.
yüzmek asiri guzel ve etkili ya keşke benim de vaktim olsa:( çok geçmiş olsun canim ama yürümek de bayaa etkili ya ben kilo verdiğim zamanlar deli gibi yuruyodum bakalim her gün yine yürümeye calisicam inşallah :)

O zaman menü paylaşmaya baslasak mi;) kahvaltida biraz et, şekersiz cay, peynir ve çok az ekmek yedim. simdi de ders calisiyorum maalesef:( biraz da aciktim gibi napsam bi maden suyu mu icsem acabaaa ya da kahve falan:(

Tatilleri sevmiyorum duzenim bozuluyor :) bugun ne yedim ne yaptim hatirlamiyorum... tek hatirladigim oturmaktan yoruldugumdu. Az sonra mekik cekecegim. Pilates mekigi diyorum masa pozisyonunda ter kol ters bacak. Gecen yil 38 den 36 indirmisti.

Havuz pek iyi bi sey degil. Ne yazik ki suyu hic degismiyor. Bir seviyeye kadar indirilip fircayla siliniyor ardindan su ekleniyor. Ve bu uzun zaman araliklarinda yapiliyor

Sabah uyandim okulla alakali islerimi hallederkn kepekli ekmekle yaptigim tostu yedim. 3 4 saat gecti kahvalti daveti aldim yuruyerek (2km) arkadasa gidecem. Yetisemeyecegim cay icerim artik. Peynir zeytin hazirlatir yerim.

Kilomuz ve hedefimiz aynı ben de yol arkadaşlığınıza talibim;) ay ama kızlar ben böyle çok az yediğinizi görünce demotive oluyorum halbuki tam tersi olması lazım puf :(

Selam hedefimiz ayni suanda 62 kiloyum hedefim 55 kilo 78 le baslamistin bende boyum 1.63

bugün yeşil çay beni sürekli lavaboya götürdü.. çok az ve meyve ağırlıklı beslendim.

off bugün sabah kahvaltıda bir dilim kek biraz sarma yedim (annemin günü vardı hepsi yeni pişmişti dayanamadım)
öğlen bi simit aldım dışarıdaydım
akşam gelip gün pastalarından bi tabak yapıp yedim
kızlar halim ne olacak?!????o_O:KK43:

Back
X