çıktık bir alamete gidiyoruz kıyamete

SusmayanKalem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
3.822
12.043
Blog kurmak istiyorum blogu olan var mı ? sizce aranan blog nasıl olmalı ben mesela her telden çalmak istiyorum mesela yeri gelmeli bir şarkı üzerine duygularımı yazmalıyım , yeri,gelmeli bir saç modeli hangi yuze gider bunu anlatmalıyım yeri gelmeli,ben tarih dersi vermeliyim yeri gelmeli ‪#‎derdinianlat‬ tag lı bir akım başlat beni takip edenlere çözüm bulmalıyım yeri gelmeli okuduğum,kitaplardan bilgi vermeliyim sizce nasıl ? Eğlenerek yapacağım bir iş ve yapmak istiyorum. ve en önemli sorunum isim arka plan filan tecrübeli ablalar yardımm

Son düzenleyen: Moderatör:
Iyi bir fikir fakat konu başlıklarını çok geniş tutmamanı tavsiye ederim. Belli Başlı konularla alakalı olursa daha belirgin ve Detaylı olur bence sana kolay gelsin başarılar dilerim

Son düzenleyen: Moderatör:
Iyi bir fikir fakat konu başlıklarını çok geniş tutmamanı tavsiye ederim. Belli Başlı konularla alakalı olursa daha belirgin ve Detaylı olur bence sana kolay gelsin başarılar dilerim
Katılıyorum. İlk defa girdiğim bir foruma tekrar girip girmeyeceğimi belirleyen şey, ziyaret sebebimin o forumda ne oranda var olduğu. Her telden çalan forumlar bende amatörlük izlenimi bırakıyor.

Öncelikle sürekli güncel tutman gerekecek Google amcanın seni sevmesi için.. özgün şeyler yazman gerekecek.. copy paste pek sevmez çünkü..

Doğru ve yaratıcı bilgiler paylaşacaksın ki insanlar merak etsin gelsinler.. seni okumalarından keyif alsınlar..
Alıntı olmaması kendi kimliğin açısından çok önemli..
İsim olarak akılda kolayca kalabilecek bir şey olmalı.. örneğin her tarzda insana hitap edeceksen 60 yaşında ki bir teyzenin de aklında kalabilmeli 20 yaşında ki bir bireyin de ..

Web sitesi olarak da, bunun için hazır siteler var.. takipçi içinde bir süre parayı ver reklamını yap.. ( Facebook veya instagramı aracı olarak kullanabilirsin özellikle instagram bu konuda 1 numara)

Web sitesi için de önerim.. sade ve şık olsun.. değişik olsun diye karman çorman bir şeye gerek yok.. sonuçta herkesin kolay kullanabileceği rahat dolaşabileceği gözü yormayan kullanıcı alışkanlıklarının dışına çıkmayan bir tasarım olsun.. bunun için popüler sitelere bakabilirsin..

Şimdilik aklıma gelenler bu kadar

Katılıyorum. İlk defa girdiğim bir foruma tekrar girip girmeyeceğimi belirleyen şey, ziyaret sebebimin o forumda ne oranda var olduğu. Her telden çalan forumlar bende amatörlük izlenimi bırakıyor.

yorumlar şuan çok iyi geldi şu şekilde düşünüyorum mesela profesyonel olduğum konular iskoçya tarih ve sezen aksu bide modelistlik okuduğum için moda var bunlardan başlamayı düşünüyorum ve isim kısmı çok kafamı kurcalıyor teşekkür ederim tek tek özellikle girdiğiniz bloglarda neler aradığınızı söylediğiniz için

Kolay gelsin sana benim bayılarak takip ettiğim blogger var serrose ne eserse onu yapan yazan senin bahsettigin gibi öyle bişey bencede harika olur başarılar pek anlamam ben sadece severek takip ederim :)

Kolay gelsin sana benim bayılarak takip ettiğim blogger var serrose ne eserse onu yapan yazan senin bahsettigin gibi öyle bişey bencede harika olur başarılar pek anlamam ben sadece severek takip ederim :)

çok teşekkür ederim ama ne zman açacağımı bilmiyorum ama üniversiteye kapağı atınca inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…