Saç Rengi ve Saç Boyama çikolta kahve ve koyu kahve boyayı karıştırmak istiyorum

asigimkralime

anlam veremiyorum ......
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
1.986
1
66
Diğer
merhaba arkadaşlar ben bu siteye yeni üyeyim.ve sizlere birşey danışmak istiyorum.Benim doğal saçım çok koyu olmasada siyah.ve şubat ayında altın ışıltılı kahvelere boyadım palette.memnun kaldım fakat koyu renk olsun istiyorum.palette çikolata kahve ile koyu kahve karışımı boya kullanmak istiyorum sizce nasıl olur kullanlar varmı yada iki renk karışımı yapmak daha mı iyi daha mı kötü.palatte düşünüyorum başka fikrri olan varsa cevao bekliyorum arkadaşlar

tavsıye etmem sıyah olur ben cıkolata kahveyle acık kahve karıstırıyordum o bıle koyu oluyordu kızıl kızıl parlıyordu guzel olmuyor,sen ne renk yapmak ıstıyorsunkı

ha canım sen koyu ıstıyomusun o zaman karıstır koyu olur ısıkta kızıl kızıl parlar ıkı renk karıstırmka daha ıyı bence daha guzel renkelde edılıyr bende hep ıkı renk karıstırırım, palettede ıyıdır palettenın tup boyasını kullanmanı tavsıye ederım vıtal adı

fikrim saçın koyu olsun ama aralardada ışıltı olsun istiyorsan bu renk olabilir

çikolata

sıcak çikolata

Son düzenleme:

Başka arkadaşın da söylediği gibi palette çikolata kahve zaten çok koyu. Bir kere açık karamel saç rengimin üzerine boyadım onun üzerine bile oldukça koyu oldu, karıştırmana bile gerek yok bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…