Çikolatadan döner üretti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.661
798
Bursalı Brusa Gıda tarafından ChocoDöner markasıyla üretilen çikolata döneri, dünyada ilk kez Bursa'da üretildi. Firma sahipleri tarafından yapılan açıklamaya göre, yaklaşık 8 aylık bir Ar-Ge çalışmasından sonra üretilen çikolata döneri el yapımı Belçika çikolatasından yapıldı. Bilinen döner ocağında asılı olan sert çikolata kalıbı, 20 derce sıcaklıkta muhafaza ediliyor. Çikolata bıçakla kesilerek, özel hazırlanmış hamurun üstüne serpiştiriliyor. Hamurun sıcaklığıyla eriyen çikolatanın üstüne ise fındık, ceviz gibi malzemelerin yanında özel soslar dökülerek hazırlanan hamur dürüm sarılarak servis ediliyor.

Firma tarafından Türkiye'deki AVM'lere franchising yöntemi ile pazarlanan çikolata dönerinin girişimciler tarafından yoğun ilgi gördüğü bildirildi. Bursa'da Zafer Plaza AVM'de açılan ilk mağazanın sahibi Üstün Doğan, çikolata dönerinin müşteriler tarafından yoğun ilgi gördüğünü, 5 TL'lik fiyatıyla ve lezzetiyle tatlı dünyasında rakipsiz olduğunu ifade etti.

Marka sahibi firmanın ortaklarından Yasin Topuzoğlu ise, şu an itibariyle yoğun bir talep gördüklerini, her gün farklı bir AVM ile anlaşma imzaladıklarını söyledi. Yurt dışına da açılacaklarını kaydeden Topuzoğlu, ilk anlaşmalarını Azerbaycan ile yaptıklarını, İskender kebabı ile dünyada adından söz ettiren Bursa'nın çok yakın bir gelecekte çikolata döneri ile ün salacağını sözlerine ekledi.

http://www.sabah.com.tr/Yasam/2012/01/08/cikolatadan-doner-uretti

pvnZaN.jpg

Ya ben niye görmedim bunu o kadar bursaya gittim ama :mad:
haber eski olsa da aradım yoktu açmak istedim

yurdum insanına yeter ki imkansız de :KK14:
çikolata sevmem, döner severim bu durumda çikolatan döneri sevsem mi bilemedim :confused:

timsah dondurma,çikolata döner,
10.000 erkek...
oyhşşş dünya burası dimi...çaktırmadan başka gezegene mi uçtuk

Halla halla okuduğum halde neden Zafer Plazayi gormedim acaba halla halla :KK48:
Yok Bursada değilim ama yakinda gidecektim. Cikolatayi da cok severim Allahim sonra da gelsin kilolar:rolleyes:

bence zayıf kadınlığı ortadan kaldıralım o zaman problem kalmaz :confused:

timsah dondurma,çikolata döner,
10.000 erkek...
oyhşşş dünya burası dimi...çaktırmadan başka gezegene mi uçtuk

hepsi de benim açtığım konular :KK53::KK53:

Tadını merak ettim ,yemek isterdim

Tadını merak ettim ,yemek isterdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back