Öncelikle geçmiş olsun hepimize.
Klomen kullanmamdan dolayı oluşan kistim vardı 6 cm olan
Doktorum 1 ay boyunca kullanmam için doğum kontrol hapını önerdi canım sıkıldı, moralim bozuldu ben çocuğum olsun diye uğraşırken bunlarımı kullanacağım diye ama yapacak bir şey yoktu mecburen başladım bende doğum kontrol ilacını kullanmaya. Ama sadece bununla da kalmayıp,
Adetimin üçüncü günü başladım soğan kürü içmeye çalıştığım için sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa aç karnına taze hazırladığım soğan kürünü yapıp içtim. aynı gün doktorun yazdığı ginera isimli doğum kontrol hapını da akşam yatmadan kullanmaya başladım
Bu arada kist için araştırma yaparken İngiliz karbonatının iyi geldiğini okudum ve eczane ye gidip 5 TL olan İngiliz karbonatını aldım ve 1 litre suya yarım kaşık ( karbonatın içinde var kaşığı) koyup gündüz ara ara içtim.
10 gün sonra kasıklarımda aşırı ağrı oldu ve doğum kontrol ilacının da bütün yan etkilerini yaşadığım için bırakacakken doktora gittim ve 6 cm olan kistimin 4 cm olduğunu söyledi çok mutlu oldum inşallah geri kalan kistimde gider bu ay ve çocuğuma kavuşurum.