Çikolata

kendisine alerjim olmasına rağmen,sabahlara kadar fenalık geçirip yatacağımı bile bile hayır diyemediğim bir tat...

her gün mutlaka bir tane yediğim şekerli şey yemezsem olmazzzz bayılıyorum çikolataya her çeşidine

Dünyanın sekizinci harikası...
Tadı kadar kokusuyla da insanı kendinden geçiren, kahveyi anlamlı kılan lezzet...
Ne kadar acı, o kadar iyi... :125:

ben pek sevmem çok nadiren yerim ve çevremdekilerin aaaaaaa nasıl sevmezsin diye sormalarından bıktım usandım sevmiyorum işte zorla mı?

off off son zamanlarda bolca tukettigim sey kesin nazar degdi bana. ilk aylarda pek yiyemezken tatli simdilerde acaip canim cekiyor. yarasin kuzuma

eskiden bu kadar düşkün olmadığım şimdilerde kalbede yararlıymış ,yedikçe vücut mutluluk hormonu salgılıyormuş gibi türlü haklı bahanelerle güp güp yuttuğum,sarellesiz kahvaltıya oturmama sebebim olan muhteşeeeem tat

Yanında şekersiz kahve ile tüketmeyi sevdiğim bir çeşit tatlı! severim ama yemediğim zamanlarda kriz geçirecek kadar değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…