ben çikolata kistim olup hamile kalmıştım canım. idrar testi yap canım. benimde adetim başlamadan önce sökülene kadar kahverengi akıntım gelir ama öyle 3-4 gün sürmez. bir doktora git istersenBugün adet olmam gerekiyor fakat daha olmadım üç dört gündür kahverengi akıntı var ama az az iki gün önce pembe bi akınyı geldi hamile kalmış olabilir miyim?
Cnm kac cm diben çikolata kistim olup hamile kalmıştım canım. idrar testi yap canım. benimde adetim başlamadan önce sökülene kadar kahverengi akıntım gelir ama öyle 3-4 gün sürmez. bir doktora git istersen
sağ da 3 mm solda 4 mm cnmCnm kac cm di
Bn mde cikolata kistim var cnm simdi devam ediyor mu gecti mi cnm kistsağ da 3 mm solda 4 mm cnm
devam ediyor sanırım canım. hamile kalmıştım sonra düşük yaptım. bir daha da gitmedim canım doktora senin ki kaç cmBn mde cikolata kistim var cnm simdi devam ediyor mu gecti mi cnm kist
Bnm 5 cm di cnm simdi 2.8 vısanne kullandım o küçültü insallah tekrar gebe kalırsın cnmdevam ediyor sanırım canım. hamile kalmıştım sonra düşük yaptım. bir daha da gitmedim canım doktora senin ki kaç cm
inşallah canım. çikolata kistleri kendiliğinden büyüyüp küçülüyorlarmış canım doktorum öyle demişti adetin bittiğinde daha büyük olabilir demişti. kuru incir küçültüyor canım. sen bebek düşünmyormusun? yada evlimisinBnm 5 cm di cnm simdi 2.8 vısanne kullandım o küçültü insallah tekrar gebe kalırsın cnm
Evliyim cnm cocuk dusunuyorum.inşallah canım. çikolata kistleri kendiliğinden büyüyüp küçülüyorlarmış canım doktorum öyle demişti adetin bittiğinde daha büyük olabilir demişti. kuru incir küçültüyor canım. sen bebek düşünmyormusun? yada evlimisin
rabbim hayırlısını neyse onu versin canım ikimizedeEvliyim cnm cocuk dusunuyorum.
Amin cnm insallah bebişlerimiz olurrabbim hayırlısını neyse onu versin canım ikimizede