Çikolata kistleriiiii

yengec_42

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2017
21
3
Merhaba çikolata kisti olup doğal yolla geçiren varmı hacamat sülük hayıt tentürü civanperçemi aslanpençesi gibi

Ben suan hayıt suyu içmeye basladm 29 nisandan beri birde ayda 1 hacamata baslcm artk bakalm bayram sonu kontrole gideceğm

merhaba ne denediysem olmadı ameliyatta oldum çözüm varsa bende bekliyoru

Benim bir tavsiyem var güzel arkadaşım canım benim..
Bi akrabam da çikolata kisti vardı ve yıllardır yumurtlama bozukluğu..
Eşide kendide arı sütü propolis kullanmış ve 5 yıl sonra mucizesine kavuştu şimdi 5 aylık hamile.. bende kullanıyorum şuan.. temmuz da tedavi başlıyor birlikte başlarız belkide tedaviye ve bu son olsun inşallah bizde sağlıkla melegimiz e kavuşalım allahın izniyle inşallah...

Benim bir tavsiyem var güzel arkadaşım canım benim..
Bi akrabam da çikolata kisti vardı ve yıllardır yumurtlama bozukluğu..
Eşide kendide arı sütü propolis kullanmış ve 5 yıl sonra mucizesine kavuştu şimdi 5 aylık hamile.. bende kullanıyorum şuan.. temmuz da tedavi başlıyor birlikte başlarız belkide tedaviye ve bu son olsun inşallah bizde sağlıkla melegimiz e kavuşalım allahın izniyle inşallah...
propolis kullnıyorum inşallah faydasız olur canım ıssız ben de temmuzda son donmuş için başlıcam büyük ihtimal yine döndük dolaştık aynı zamanlarda olcaz inşallah

propolis kullnıyorum inşallah faydasız olur canım ıssız ben de temmuzda son donmuş için başlıcam büyük ihtimal yine döndük dolaştık aynı zamanlarda olcaz inşallah

Allahım nolur artık aynı zamanda pozitif alalım.. sürekli aynı zamana denk geliyoruz canım.. benim tedavi nisandaydı korona dan dolayı iptal oldu.. şansa bak yine birlikte bekleyeceğiz.. ikimiz içinde duam allahım bizimde yüzümüz gülsün artık çok emek veriyoruz 🤲

Allahım nolur artık aynı zamanda pozitif alalım.. sürekli aynı zamana denk geliyoruz canım.. benim tedavi nisandaydı korona dan dolayı iptal oldu.. şansa bak yine birlikte bekleyeceğiz.. ikimiz içinde duam allahım bizimde yüzümüz gülsün artık çok emek veriyoruz 🤲
amin canım arkadaşım benim hatırlarsın şubattaki transfer olumsuz oldu sonra virüs girdi birazda dinlenmek için temmuza erteledim şimdilik bir aksilik çıkmazsa inşallah bu son denememiz olurda sağlıkla kucağımıza alırız gerçekten ikimizde çok çektik hiç kolay şeyler yaşamadık

Merhaba çikolata kisti olup doğal yolla geçiren varmı hacamat sülük hayıt tentürü civanperçemi aslanpençesi gibi
Eczanede satılan biokarbonatı şiddetle tavsiye ederim. Sabah akşam 1 er çay kaşığı klorsuz ılık suya atıp iyice karıştırıp için. Allah şifa versin

X