Çikolata kistiyle ilgili

ozggnr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
18
0
1
Amasya
Daha önce hamilelikle ilgili sormuştum imkansız demiştiniz belirtilerine baktım çikolata kistinin belirtileri var bende.. ama mide bulantısı yapar mı? Ve yaşayan var mı bilgi verebilir misiniz

canım bende çikolata kistinin verdiği belirtilerin hiçbiri yoktu ve hala da yok.çok şükür demeliyim tabiki..ama geçen ay rutin kontrole gittiğimde kistim olduğunu söyledi doktor şaşırdım .boyutları mm olduğu içinde etkisi olmuyo olabilir bilemiyorum.doktor vısanne verdi kullanıyorum 10 günüm kaldı bakalımö ne olacak artık...hastalıklarda genellemeler çokta doğru olmuyo ,bünye farkı hastalığıda farklı kılabiliyor.ama düzenli kontrol olmak lazım özelliklede sıkıntılar var sa mutlaka doktora danışmak lazımm ..

selamlar herkese. bende de hiçbir belirti yoktu. ikinci çocuk düşünüyorduk, öncesinde bir muayene olayım dedim ve 9.4 kist çıktı.

Bendede 4 cm lik kist var dedi doktor kurtaj olmustum adet goremiyordum kontrol icin gittigimde cikolata kistini öğrendim malesef sadece iliski sirasinda ağrım oluyodu baska bi belirtim yoktu

Visanne gerçekten iyi bir ilaç..inşaallah sizde de olumlu etkiler görülür..

kistler çeşitlidir arkadaşlar. bu oonuda neredeyse uzman oldum :) . folikül kisti dikkate akınmamalıdır bir sonraki adetle atılır ilaç kullanmaya gerek yoktur. syrıca bende çikolata kisti vardı güya kist yüzünden hamile kalamıyomuşum rşimdede morfoloji problemi vardı 1 yıl hamile kalamadım. boşandım yeniden evlendim ilk ayda hamileyim. doktorların her dediğind kulak asmayınve moralinizi bozmayın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…