Gebeliğe Hazırlık Çikolata kistiyle hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Deryabd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
34
3
88
34
İçel Mersin
Arkadaslar hepinize merhaba 7 yıldır kadınlar klubü üyesiyim bi çok amme ve anne adayının korkulu rüyası çift taraflı çikolata kistiyle 2014 te hamile kaldım ve Allaha şükür(isteyen herkese nasip etsin Rabbim)bi oğlum odluŞimdi tekrar bebek düşünüyoruz iki aydır korunmadıgım halde hamile kalamadım bu arada kistlerimide doğumda aldılar...adetim 26 -27gğnde bir olurum yumurtlama günlerimi biliyorum...fakat neden kalamadım anlamış değilimbenim durumumda olup kalan arkdsşarım var mı?neşer yapıyorusunuz bitkisel yollara basvurdunuz mu?haydi birbirimize destek olalım şimdiden teşekkürler

Arkadaşim öncelikle Allah evladınıza sağlıklı ömürler versin, iki ay kaygı etmeniz için ne kadar az bir süre kesinlikle strese girip olası varsa da olmaz etmeyin bırakın aradan bi kaç ay geçsin rahat olun bence..benim tek taraflı kistim var 5 senelik evliyim kistim 2 sene önce çıktı ve hala bebeğim yok..sizin bir tane olmuş eminim sorunsuz kardeşte gelecektir yeterki rahat olun.

ilk olğlunuza kaçınca ay denemeden sonra kaldınız?

Canım yumurtlama dönemini yakalayamadığın için kalamıyorsun

Çok haklısın canım ama insan o kdr şey duyup korkuyor ve o zaman yaptğım şeyleride sizlerde deneyin diye açtım bu konuyu

Sana yaptıgım şeyleri yazmamı istermisin denemen iyi olur

İlkinde 2.ayımda kaldım ben hem birbirimizi bilgikendirelim istiyorum ben evde bitkisel tedavilerde yaptım kaldıgımda size de yardımcı olablirim ama şimdi 2 aydır olmuyor korkuyorum açıkcası birazcık
ne yaptınız peki bitkisel olarak

Siz bir mucize yaşamışsınız ne güzel yine olur neden olmasın bir cok kisi kalabiliyor inşallah bende sizler gibi hamile kalırım
Sabretmek gerek her an yaradandan dilemek. Bizim daha olmadi bat 19 subat oyle cok istiyorum ki..
Saraçoglunun sogan kuru ve aslan pencesi kurlerini yaptim. Hayit otu kullandim hepsini ayri ayri yaptim.
Maydanoz süt buharına 2 kere oturdum. Duam her an dilimde.
Biliyorum Allah beni duyuyor ve inanıyorum bir gün olacak.

Olur canım benim inanmakla başlıyor herşey birde clife die bi macuna başladım şimdi...adaçayı yağının da büyük etkisini gördüğüme inanıyorum ama onu herkes kullanırmı bilmiorum

Olur canım benim inanmakla başlıyor herşey birde clife die bi macuna başladım şimdi...adaçayı yağının da büyük etkisini gördüğüme inanıyorum ama onu herkes kullanırmı bilmiorum
Inşallah denemediğim o kaldı galiba Rahim filmi cektirdiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…