ilk olğlunuza kaçınca ay denemeden sonra kaldınız?Arkadaslar hepinize merhaba7 yıldır kadınlar klubü üyesiyim bi çok amme ve anne adayının korkulu rüyası çift taraflı çikolata kistiyle 2014 te hamile kaldım ve Allaha şükür(isteyen herkese nasip etsin Rabbim)bi oğlum odlu Şimdi tekrar bebek düşünüyoruz iki aydır korunmadıgım halde hamile kalamadım bu arada kistlerimide doğumda aldılar...adetim 26 -27gğnde bir olurum yumurtlama günlerimi biliyorum...fakat neden kalamadım anlamış değilim benim durumumda olup kalan arkdsşarım var mı?neşer yapıyorusunuz bitkisel yollara basvurdunuz mu?haydi birbirimize destek olalım şimdiden teşekkürler
İlkinde 2.ayımda kaldım ben hem birbirimizi bilgikendirelim istiyorum ben evde bitkisel tedavilerde yaptım kaldıgımda size de yardımcı olablirim ama şimdi 2 aydır olmuyor korkuyorum açıkcası birazcıkilk olğlunuza kaçınca ay denemeden sonra kaldınız?
Canım yumurtlama dönemini yakalayamadığın için kalamıyorsunArkadaslar hepinize merhaba7 yıldır kadınlar klubü üyesiyim bi çok amme ve anne adayının korkulu rüyası çift taraflı çikolata kistiyle 2014 te hamile kaldım ve Allaha şükür(isteyen herkese nasip etsin Rabbim)bi oğlum odlu Şimdi tekrar bebek düşünüyoruz iki aydır korunmadıgım halde hamile kalamadım bu arada kistlerimide doğumda aldılar...adetim 26 -27gğnde bir olurum yumurtlama günlerimi biliyorum...fakat neden kalamadım anlamış değilim benim durumumda olup kalan arkdsşarım var mı?neşer yapıyorusunuz bitkisel yollara basvurdunuz mu?haydi birbirimize destek olalım şimdiden teşekkürler
Çok haklısın canım ama insan o kdr şey duyup korkuyor ve o zaman yaptğım şeyleride sizlerde deneyin diye açtım bu konuyuArkadaşim öncelikle Allah evladınıza sağlıklı ömürler versin, iki ay kaygı etmeniz için ne kadar az bir süre kesinlikle strese girip olası varsa da olmaz etmeyin bırakın aradan bi kaç ay geçsin rahat olun bence..benim tek taraflı kistim var 5 senelik evliyim kistim 2 sene önce çıktı ve hala bebeğim yok..sizin bir tane olmuş eminim sorunsuz kardeşte gelecektir yeterki rahat olun.
Valla ovülasyon testi bile yapıyorum olmadıCanım yumurtlama dönemini yakalayamadığın için kalamıyorsun
Sana yaptıgım şeyleri yazmamı istermisin denemen iyi olurArkadaşim öncelikle Allah evladınıza sağlıklı ömürler versin, iki ay kaygı etmeniz için ne kadar az bir süre kesinlikle strese girip olası varsa da olmaz etmeyin bırakın aradan bi kaç ay geçsin rahat olun bence..benim tek taraflı kistim var 5 senelik evliyim kistim 2 sene önce çıktı ve hala bebeğim yok..sizin bir tane olmuş eminim sorunsuz kardeşte gelecektir yeterki rahat olun.
Olur tabiSana yaptıgım şeyleri yazmamı istermisin denemen iyi olur
ne yaptınız peki bitkisel olarakİlkinde 2.ayımda kaldım ben hem birbirimizi bilgikendirelim istiyorum ben evde bitkisel tedavilerde yaptım kaldıgımda size de yardımcı olablirim ama şimdi 2 aydır olmuyor korkuyorum açıkcası birazcık
Öncelikle soğan kür yaptım yumurtlama günüme kadar adetim biter bitmez inci çr kürü yaptı. Hayır tohumu kaynatıp içtim...maydonoz ve vicks buharına oturdum o dönem yakı yapstırdım sırtıma o ay yaotmne yaptınız peki bitkisel olarak
Olur canım benim inanmakla başlıyor herşey birde clife die bi macuna başladım şimdi...adaçayı yağının da büyük etkisini gördüğüme inanıyorum ama onu herkes kullanırmı bilmiorumSiz bir mucize yaşamışsınız ne güzel yine olur neden olmasın bir cok kisi kalabiliyor inşallah bende sizler gibi hamile kalırım
Sabretmek gerek her an yaradandan dilemek. Bizim daha olmadi bat 19 subat oyle cok istiyorum ki..
Saraçoglunun sogan kuru ve aslan pencesi kurlerini yaptim. Hayit otu kullandim hepsini ayri ayri yaptim.
Maydanoz süt buharına 2 kere oturdum. Duam her an dilimde.
Biliyorum Allah beni duyuyor ve inanıyorum bir gün olacak.
InşallahOlur canım benim inanmakla başlıyor herşey birde clife die bi macuna başladım şimdi...adaçayı yağının da büyük etkisini gördüğüme inanıyorum ama onu herkes kullanırmı bilmiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?