- 12 Temmuz 2019
- 107
- 54
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne zmandır gebe kalamıyorsunuzHanimlar lütfen çikolata Kisti hakkımda bildiklerinizi anlaşılır bir şekilden paylaşır mısınız benim sol tarafta 3 santim bir çikolata Kistim var tedavi edilmiyorum 20 yaşında olduğum için gebe kalmaya çalış diyor Dr lar ne yapacağımı bilmiyorum gebe kalamıyorum bir türlü
Kistin şikayetleri neydi sizde?Hanimlar lütfen çikolata Kisti hakkımda bildiklerinizi anlaşılır bir şekilden paylaşır mısınız benim sol tarafta 3 santim bir çikolata Kistim var tedavi edilmiyorum 20 yaşında olduğum için gebe kalmaya çalış diyor Dr lar ne yapacağımı bilmiyorum gebe kalamıyorum bir türlü
2 seneye yakın bir zamanne zmandır gebe kalamıyorsunuz
Kasık ağrıları batmalar ilişki esnasında ağrı adette iken şiddetli ağrıKistin şikayetleri neydi sizde?
Ne zmandir kistiniz varKasık ağrıları batmalar ilişki esnasında ağrı adette iken şiddetli ağrı
Bu kasık ağrısı ve batmalar herzaman mı belli dönemlerde mi acaba? Kusura bakmayın benzer şikayetlerim var daKasık ağrıları batmalar ilişki esnasında ağrı adette iken şiddetli ağrı
Sizde hiç ağrı yapmıyor muydu peki kist?Bende de iki tane var biri 5,5cm biri 1,5 cm.İlk önce agrı basladı yururken ben kum dokuyorum sandım,doktora gittim hemen arastırma hastanesıne gönderdiler cok uzak dıye özele gittim uc aylık hormonlu bir ılac verıldı uc ay adet görür gibi kanamam oldu ve koku öyle böyle değil.kontrole gittim hıc kuculmemıs ama buyumemıs de.Doktor hemen amelıyat dedi.Dinlemedim, bir doçente göründüm,cocuk dusunene kadar(o zamanlar bir kızım vardı) bi ilaç verıcem onu kullan dedi üç ay kullandıktan sonra ilacı bıraktıgım ay hamıle kaldım,o ay da kontrolum vardı.Birer santim küçülme olmuş.Doktor istersen sezeryan oldugunda kistlerini alırım dedi.Ben ıkıncı cocugumu da normal dogurmak istedim.Doğum yapalı bir sene oldu ama henuz kontrole gitmedim,gideceğim inşallah.Geçmiş olsun arkadaslar size de.
Visane miydi ilacın adıBende de iki tane var biri 5,5cm biri 1,5 cm.İlk önce agrı basladı yururken ben kum dokuyorum sandım,doktora gittim hemen arastırma hastanesıne gönderdiler cok uzak dıye özele gittim uc aylık hormonlu bir ılac verıldı uc ay adet görür gibi kanamam oldu ve koku öyle böyle değil.kontrole gittim hıc kuculmemıs ama buyumemıs de.Doktor hemen amelıyat dedi.Dinlemedim, bir doçente göründüm,cocuk dusunene kadar(o zamanlar bir kızım vardı) bi ilaç verıcem onu kullan dedi üç ay kullandıktan sonra ilacı bıraktıgım ay hamıle kaldım,o ay da kontrolum vardı.Birer santim küçülme olmuş.Doktor istersen sezeryan oldugunda kistlerini alırım dedi.Ben ıkıncı cocugumu da normal dogurmak istedim.Doğum yapalı bir sene oldu ama henuz kontrole gitmedim,gideceğim inşallah.Geçmiş olsun arkadaslar size de.
Gün içinde arada oluyor her gün 1 2 defa olur en azBu kasık ağrısı ve batmalar herzaman mı belli dönemlerde mi acaba? Kusura bakmayın benzer şikayetlerim var da
İlk verilen visanne hiçbir etkisi olmadı bende sadece buyumeyı durdurdu.Doçent olarak gittiğim doktorun verdiği Dienille ydi o iyi gelmişti.Visane miydi ilacın adı
Siz mi ilaç istediniz doktor kendisi mi yazdıİlk verilen visanne hiçbir etkisi olmadı bende sadece buyumeyı durdurdu.Doçent olarak gittiğim doktorun verdiği Dienille ydi o iyi gelmişti.
Doktor bu ılacı verdı, uc ay kullan dedi.Siz mi ilaç istediniz doktor kendisi mi yazdı
İlacı kullanırken korundunuznmuDoktor bu ılacı verdı, uc ay kullan dedi.
Dienille bana da verdi doktor canım faydası oluyor mu östrojen içeriyor yaİlk verilen visanne hiçbir etkisi olmadı bende sadece buyumeyı durdurdu.Doçent olarak gittiğim doktorun verdiği Dienille ydi o iyi gelmişti.