• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çikolata kistini aldırtmadan doğal yolla hamile kalınabilir mi?

hellokitos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
5
0
1
İstanbul
Merhaba arkadaşlar araniza yeni katildim..sol yumurtaligimda 2.5 cm buyuklugunde cikolata kistim var.dr.once 6 ay dogal yolla denememi soyledi ama bana zaman kaybiymis,olamazmis gibi geliyo.aranizda veya çevrenizde çikata kistini aldırtmadan hamile kalan tanidiginiz var mi?yanitlariniz icin şimdiden teşkkürler..

Merhaba diger yumurtalıgımda kist olmadıgı için hamile kalma olasılığın var canım ama hsg cektirip tüplerine bastırırsa için daha rahat eder ben kistten ameliyat oldum ama tüplerimdede oldugu için birde ameliyat kaynamasından tiplerim yapıştı hsg ile anlaşıldı bu tüp bebekle ikiz kızlarım oldu içini ferah tut ve filmi çektir canm geçmiş olsun

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Sezer60 bilgilendirici msjin icin cok tesekkurler,içime su serpildi.umarim tüplerde sıkınti yoktur.hayirlisi umarim Allah tüm isteyenlere nasip eder..kizlarini da Allah bağışlasın,2 kızın olduğu icin cok şanslisin:)

Saol kuzum benim tesekkür ederim rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin üzme kendini sebebini bilmiyorsun belki takıldığın için olmuyor elinden geleni yap muayene ol test yaptır hersey temizse tevekküle devam edersin rabbim açılan elleri geri çevirmiyor inan canm haberlerini bekliyorum saglıcakla kal

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Destegin ve verdigin moral icin tekrar cokcok tesekkurler cnm:)umarim en kisa zamanda iyi haberleri seninle paylasacagim.hatta söz ilk sana yazacagim:))bebişlerini kocaman öp benim için:)

Back