çikolata kistinden nefret edenler birbirimize yardımcı olalım...

inşallah canım. Dediğin gibi zaman kaymetmemeliyim. En geç mayısta gideriz. Geçen gün aile hekiminde idrarda gebelik testi yaptırdım. Kağıdın üzerine negatif yazmışlar. Yine bir hayal kırıklığı oldu. Olsun ben yürekten inanıyorum burada bu dertten yakınan tüm arkadaşlarımızın senin benim hepimizin bebekleri olucak. Belkide ikizlerimiz olur. :)) inşallah.

sevgili çikolata kistinden nefret eden arkadaşlarım... :) 2011 temmuz da öğrendim 5 cmlik çikolata kistimin olduğunu ve bir çok dr ye gittim..bi çoğu ameliyat dedi.kimisi evlen çocuk yap hemen dediler..d.kontrol haplarına başladık soğan kürü vs vs..sonuç kist yerinde duruo.bu arada sevgilimle apar topar evlendik..14 şubat 2012 de..hemen rahim filmi çektirdim en son reglimi 15 nisanda gördüm.şu an 2 buçuk aylık dünyalar tatlısı bir oğlum var..rabbim hepinize tattırsın inşallah..biraz uzun yazdım belki sıkılırsınız okurken ama 2011 temmuz 2012 nisan arası o kadar yıprandım ki çocuğumun olmayacağını düşündükçe delircek gibi oluyordum..şimdi hepinizi çok iyi anlıyorum..çikolata kistiyle hamile kalınmıyacak die bişey yok.boşuna kendinizi sıkmayın.evet belki biraz geciktirir ama sonunda gönülden isteyip dua eden herkesin kucağını rabbim boş bırakmaz..bu arada rahim filminin hemen ardından hamile kalma riski çok yüksek..allah hepinize bu zorlu yolda sabır ihsan etsin..

canım bende ilk nisan 2011'de öğrendiğimde kistim 5 cm'di. Bende soğan kürü yaptım çikolata kistim malesef küçülmedi bile. Bizde sözlümle aralık 2012'de evlendik. şimdi ise kistim 8 cm. Benim senden öğrenmek istediğim hamile kaldığında kistin kaç cm'di. şuan var mı hayla? Rahim filmi ne oluyor bilgi verir misin lütfen?

hamile kaldığımda kistim sanırım 4 buçuk cm falandı.sezeryanla doğum yaptım doktorum almamış kistimi hala duruyor.rahim filmi tüplerinde tıkanıklık yapışıklık vs varmı diye bakılıyor.ağrısız acısız bir işlem.çoğu kimse çok acıdığını söylüyor ben hissetmedim bile.çok şükür tüplerim açıktı benim.daha yeni evlisin kistin ne durumda bilmiyorum ama biraz denemelisin hamile kalmayı.8 cm benimkinin nerdeyse iki katı..doktorun ne öneriyor ?ameliyat olmandan yana mı?ne olursa olsun ümidini sakın kaybetme bu kistle hamile kalan binlerce insan var..seninde mutlu haberlerini alırız inş:)

canım çok sağol verdiğin bilgiler için. Doktorum 4 - 5 ay deneyin hamile kalamazsan yanıma gelin dedi. Galiba uzatmadan tüp bebek düşünüyor. Tüp bebek yapmadan öncede kisti alıcak mı bilmiyorum. Eşimde mayısta gidelim diyor. Umut ediyor işte. Benimde umudum var ama sonuç negatif çıkınca çok üzülüyorum. Inşallah allah bana ve bebek isteyen herkeze nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…