Seninki de çikolata kisti miydi canım hiç haplarla deneyip küçülmediği olmuş muyduSoğan suyunu bizzat kendim denedim.benim de tam 7 cm kistim vardı..o dönem bakire olduğum için dr ilaç yazmadı sadece izlemeye aldı.. Arastrıp soğan suyunu buldum 15 gün günlük hazrlayıp içtim.iki üç ay sonra tekrar dr a gittim çok şükür tertemiz çikti..zaten soğan suyunı sıcak içtiğinizde tadını pek almiyorsun..hafif tatlımsı bi tadı var..sağan falanda kokmuyor..
Daha 18 yaşındayım ve evli değilim. Evet basit kistler de geçirmek kolay bu kistleri artık içinde olduğum için az çok bir çok şeyi bende öğrendim birazda yapısı önemli senin çikolata kisti miydi basit kist miydi canım?Yok dr hap yazmadi bazi dönemlerde kozlarda olurmus..yasınız kaç ve evlimsnz
Bu soğan suyunu 15 gün kullandım 3cm kistim var sizce ise yararmı.tekrar içmelimiyimKızlar bence etkisi var gecen ay sadece aksamları 12 gun boyunca sogan kuru yaptım 2-3 gun koyu kahverengi akıntım oldu kistleri eritti demekki bu ayda yapıcam inşallah kurtuluruz şu kistlerden
İlac kullanın bnceBu soğan suyunu 15 gün kullandım 3cm kistim var sizce ise yararmı.tekrar içmelimiyim
Tmm teşekkürlerİlac kullanın bnce
Aksine buyutblr
sadece 15 günmü içtinizSoğan suyunu bizzat kendim denedim.benim de tam 7 cm kistim vardı..o dönem bakire olduğum için dr ilaç yazmadı sadece izlemeye aldı.. Arastrıp soğan suyunu buldum 15 gün günlük hazrlayıp içtim.iki üç ay sonra tekrar dr a gittim çok şükür tertemiz çikti..zaten soğan suyunı sıcak içtiğinizde tadını pek almiyorsun..hafif tatlımsı bi tadı var..sağan falanda kokmuyor..
Sadece 15 günmü içtiniz soğan suyunuSoğan suyunu bizzat kendim denedim.benim de tam 7 cm kistim vardı..o dönem bakire olduğum için dr ilaç yazmadı sadece izlemeye aldı.. Arastrıp soğan suyunu buldum 15 gün günlük hazrlayıp içtim.iki üç ay sonra tekrar dr a gittim çok şükür tertemiz çikti..zaten soğan suyunı sıcak içtiğinizde tadını pek almiyorsun..hafif tatlımsı bi tadı var..sağan falanda kokmuyor..
Şimdi bu soğan kürünü her ay yapabiliyormuyuz...Kızlar bence etkisi var gecen ay sadece aksamları 12 gun boyunca sogan kuru yaptım 2-3 gun koyu kahverengi akıntım oldu kistleri eritti demekki bu ayda yapıcam inşallah kurtuluruz şu kistlerden
Sadece 15 günmü içtiniz5yoksa her ay mı denedinizSeninki de çikolata kisti miydi canım hiç haplarla deneyip küçülmediği olmuş muydu