Çikolata kistin soğan suyu iyi gelir mi?

Ceyda3566

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
57
10
Merhaba kızlar. Uzatmadan konuya gireceğim, daha önceden 7 cm'lik kistten ameliyat oldum. 1 hafta kadar hastane de yatırıldım, ilaçlar verilerek küçülmesi beklendi ama küçülme olmadığı için ameliyata alındım. Şimdi yeniden çikolata kisti ve 11 buçuk cm'lik çikolata kistim var tabiki de bayramdan hemen sonra tekrar ameliyat söz konusu, doktorların kanısına göre şu an bu durumda hapların dahi bir etkisi olamazmış ve akrabalarım ise gelip gidip soğan suyu içmem söylüyorlar. Soğanı normal de yiyemiyorum zaten bir de suyunu içmeyi düşünemiyorum fakat ailemi de yapmıyor, içmiyor, kendi kendine yapıyor deyip dolduruyorlar cidden bir faydası olur mu? Olmayacağını bile bile böyle birşeye kalkışmak istemiyorum ama artık bu konuşmalar da sinirimi bozuyor sanki bu kadar ağrıyı derdi çekmeyi çok istiyormuşum gibi neyse ne diyorsunuz kızlar sizce de işe yarar mı?

Soğan suyunu bizzat kendim denedim.benim de tam 7 cm kistim vardı..o dönem bakire olduğum için dr ilaç yazmadı sadece izlemeye aldı.. Arastrıp soğan suyunu buldum 15 gün günlük hazrlayıp içtim.iki üç ay sonra tekrar dr a gittim çok şükür tertemiz çikti..zaten soğan suyunı sıcak içtiğinizde tadını pek almiyorsun..hafif tatlımsı bi tadı var..sağan falanda kokmuyor..

Seninki de çikolata kisti miydi canım hiç haplarla deneyip küçülmediği olmuş muydu

Yok dr hap yazmadi bazi dönemlerde kozlarda olurmus..yasınız kaç ve evlimsnz

Yok dr hap yazmadi bazi dönemlerde kozlarda olurmus..yasınız kaç ve evlimsnz
Daha 18 yaşındayım ve evli değilim. Evet basit kistler de geçirmek kolay bu kistleri artık içinde olduğum için az çok bir çok şeyi bende öğrendim birazda yapısı önemli senin çikolata kisti miydi basit kist miydi canım?

Çikolata kistiydi ..keske ameliyat olmasaydin..o zamanla gecerdi o kadar endiseye kapılmana gerek yok..zaten o yas grubundaki bi çok genç kızda oluyormuş korkma

Kızlar bence etkisi var gecen ay sadece aksamları 12 gun boyunca sogan kuru yaptım 2-3 gun koyu kahverengi akıntım oldu kistleri eritti demekki bu ayda yapıcam inşallah kurtuluruz şu kistlerden

Arkadaşlar bende yarın ameliyat olucam 10cmlik çikolata kistim var soğan suyunu ameliyattan sonra uygulamayı düşünüyorum tekrar etmemesi için faydası olurmu? ameliyattan ne kadar sonra başlamalıyım?

Kızlar bence etkisi var gecen ay sadece aksamları 12 gun boyunca sogan kuru yaptım 2-3 gun koyu kahverengi akıntım oldu kistleri eritti demekki bu ayda yapıcam inşallah kurtuluruz şu kistlerden
Bu soğan suyunu 15 gün kullandım 3cm kistim var sizce ise yararmı.tekrar içmelimiyim

sadece 15 günmü içtiniz

Sadece 15 günmü içtiniz soğan suyunu

Şimdi bu soğan kürünü her ay yapabiliyormuyuz...

Soğan kürünün çikolata kistine maalesef hiç bir etkisi Yok. Soğan kürüyle küçülen ya da tamamen kuruyan kistler aslında folikül kistlerdir ama bazen çikolata kistinde uzman olmayan hekimlerin basit kisti çikolata kisti olarak düşünmesi bazen hastanın “sende kist var” cümlesini adını çok duyduğu için çikolata kisti olarak yorumlaması sonucu bu kistler basit kistin yerini almış gibi oluyor. Maalesef ki endometriosiz aslında kist değil bir tümördür. Bu yüzden de tümör markerlarına bakıldığında çikolata kisti olanlarda ca125 yüksek çıkar. Ama bu iyi huylu bir tümördür. Sadece anlatmak istediğim ilacın bile ortadan kaldıramadığı bu kisti soğan suyu yok edemiyor. Kaldı ki visanne gibi müthiş derecede ağır bir ilaç bile bunu başaramazken soğan suyu umutsuzluğa kapılmanıza sebep olabilir. Ancak soğan kürüne asla karşı değilim çok iyi bir antioksidan iltihap sökücü ve Rahmi inceltici özelliği var bence her Kadının yılda bir kez uygulaması gerekir. Ancak gerçek çikolata kistinde bunun bi etkisi olmaz. Dilerim bu hastalıktan muzdarip herkes istediği zaman hamile kalır ve bu kistlerden en sağlıklı ve doğal yollardan kurtulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…